Hyppää sisältöön

Julkaisut

vuosikertomus ja esitteet

VUOSIKERTOMUKSET

Vuosikertomus 2021

Jatke-konsernin strategian mukainen kasvu jatkui vuonna 2021. Edellisvuoden liikevaihdon laskun jälkeen palasimme jälleen kasvu-uralle ja onnistuimme tekemään sen myös kannattavasti. Jatke-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 338,9 miljoonaa euroa. Liikevoitto vuonna 2021 oli 18,9 miljoonaa euroa. Vuosi oli Jatkeelle onnistunut ja tekemämme investoinnit niin henkilöstöön kuin yhtiön kehittämiseen alkoivat tuottaa tulosta. Yhtiön taloudellinen asema on pysynyt hyvänä ja olemme onnistuneet hankkimaan vahvan tilauskannan tuleville vuosille.

Vuosikertomus 2020

Vuosikertomus 2019

Vuosikertomus 2018

Vuosikertomus 2017

Vuosikertomus 2016

Vuosikertomus 2015


LISÄÄ JATKEESTA

Käsikirja Jatkeen maailmaan

Jatkeen tarina – mistä tulemme, mitä arvostamme ja miten rakennamme? Käsikirja on opas Jatkeen maailmaan.


PALVELUMME

Täydennysrakentamisella taloyhtiön tontti tuottamaan

Tiesitkö, että taloyhtiösi tontti voi olla tuottoisa tulonlähde yhtiösi tulevaisuutta suunnitellessa? Täydennysrakentaminen hyödyntää taloyhtiöiden olemassa olevaa tonttimaata, jolle voidaan toteuttaa täysin uusia rakennuksia tai laajentaa nykyisiä rakennuksia. Tontilla olevan rakennusoikeuden voi myydä, ja taloyhtiön osakkaat voivat hyödyntää tuotot remonttikustannusten kattamiseen tai yhtiövastikkeen pienentämiseen yhtiön asuntojen arvon noustessa.

Julkisivuremontit laadukkaasti ja kokemuksella

Kiinteistöjen arvo säilyy hyvällä huollolla, suunnitelmallisella ennakoinnilla ja tarvittavilla korjaustoimenpiteillä. Jatke Julkisivut toimii osallistuvana kumppanina yhteistyössä suunnittelijoiden, isännöitsijöiden ja taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden kanssa.