Hyppää sisältöön

Julkaisut

vuosikertomus ja esitteet

VUOSIKERTOMUKSET

Vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2023

Jatke-konserni kasvatti liikevaihtoaan strategiansa mukaisesti vuonna 2023. Konsernin liikevaihto kasvoi ja oli noin 412 miljoonaa euroa. Tulos jäi vaikeassa markkinatilanteessa ja muuttuneessa toimintaympäristössä tavoitellun alapuolelle. Liikevoitto oli 9,0 miljoonaa euroa. Vahva tilauskanta vuosille 2025–2026 tulee kannattelemaan liiketoimintaa laskusuhdanteen yli. Vuodenvaihteessa 31.12.2023 tulouttamaton tilauskanta oli 656 miljoonaa euroa.

Vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2022

Jatke-konserni jatkoi kasvuaan strategiansa mukaisesti vuonna 2022. Konsernin liikevaihto kasvoi ja oli noin 390 miljoonaa euroa. Myös kannattavuus pysyi hyvällä tasolla, ja liikevoitto oli noin 16,4 miljoonaa euroa. Vuosi 2022 oli monella tapaa poikkeuksellinen vuosi. Haasteista huolimatta pystyimme strategiamme mukaisesti jatkamaan kannattavaa kasvua.  Jatke on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suurimpien rakennusliikkeiden joukossa.

Vuosikertomus 2021

Vuosikertomus 2020

Vuosikertomus 2019

Vuosikertomus 2018

Vuosikertomus 2017

Vuosikertomus 2016

Vuosikertomus 2015


LISÄÄ JATKEESTA

Käsikirja Jatkeen maailmaan

Jatkeen tarina – mistä tulemme, mitä arvostamme ja miten rakennamme? Käsikirja on opas Jatkeen maailmaan.

Vastuullisuus Jatkeella

PALVELUMME

Täydennysrakentamisella taloyhtiön tontti tuottamaan

Tiesitkö, että taloyhtiösi tontti voi olla tuottoisa tulonlähde yhtiösi tulevaisuutta suunnitellessa? Täydennysrakentaminen hyödyntää taloyhtiöiden olemassa olevaa tonttimaata, jolle voidaan toteuttaa täysin uusia rakennuksia tai laajentaa nykyisiä rakennuksia. Tontilla olevan rakennusoikeuden voi myydä, ja taloyhtiön osakkaat voivat hyödyntää tuotot remonttikustannusten kattamiseen tai yhtiövastikkeen pienentämiseen yhtiön asuntojen arvon noustessa.

Julkisivuremontit laadukkaasti ja kokemuksella

Kiinteistöjen arvo säilyy hyvällä huollolla, suunnitelmallisella ennakoinnilla ja tarvittavilla korjaustoimenpiteillä. Jatke Julkisivut toimii osallistuvana kumppanina yhteistyössä suunnittelijoiden, isännöitsijöiden ja taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden kanssa.