Hyppää sisältöön

julkisivut

tehdään se mitä luvataan ja kannetaan tekemisestä vastuu.

julkisivukorjaukset laadukkaasti ja kokemuksella.

Jatke Julkisivut Oy on taloyhtiöiden kokenut kumppani, kun on aika aloittaa kiinteistön julkisivusaneeraus. Palvelemme pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun alueilla.

Ammattitaidolla tehty julkisivuremontti nostaa kiinteistön arvoa ja on avain parempaan asumismukavuuteen ja edullisimpiin asumiskuluihin energiatehokkuuden parantuessa.

Suomessa kiinteistökanta on merkittävä osa kansallisomaisuuttamme, jonka kunnosta huolehtiminen on vastuunkantoa mitä suurimmissa määrin. Jos halutaan, että kiinteistö säilyttää arvonsa, on julkisivuhankkeet tehtävä suunnitellusti ja oikea-aikaisesti. Onnistuneen julkisivukorjauksen edellytyksiä ovat perusteellinen julkisivujen kuntotutkimus, hyvät suunnittelijat, testatut oikein valitut tuotteet sekä onnistunut korjaus. Urakoitsijan pitkäaikainen kokemus ja näytöt hyvin hoidetuista julkisivukorjaushankkeista mahdollistavat hyvän korjauksen ja ennen kaikkea tyytyväisen asiakkaan.

ENNAKOINTI KANNATTaA.

Kiinteistöjen arvo säilyy hyvällä huollolla, suunnitelmallisella ennakoinnilla ja tarvittavilla korjaustoimenpiteillä. Jatke Julkisivut toimii osallistuvana kumppanina yhteistyössä suunnittelijoiden, isännöitsijöiden ja taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden kanssa.

Julkisivusaneerauksissa säästetään selvää rahaa, kun tiedetään, missä kunnossa julkisivurakenteet ovat. Kuntotutkimuksessa on hyvä selvittää myös katon, ikkunoiden, ovien ja parvekkeiden kunto.

Työaikaisen rakennesuojauksen alla kiinteistöä voidaan korjata suunnitelmallisesti ja parantaen sekä asumisviihtyvyyttä että energiatehokkuutta.


Ota yhteyttä

Julkisivukorjaushankkeissa sinua palvelevat: