Hyppää sisältöön

toimitilarakentaminen

parasta rakentamassa.

Urhea-hallin juoksurata

tehdään niin kuin on yhdessä sovittu.

Olemme toimitilarakentamisen luotettava ammattilainen. Rakennamme toimitiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin eri käyttäjille sekä urakoitsijana että joustavana hankekehityskumppanina. Osaamistamme ovat esimerkiksi suurta tilaa vaativat myymäläkokonaisuudet sekä liike- ja logistiikkarakentaminen. Asiakkaan haluaman kokonaisuuden onnistunut toteutus edellyttää lähtötilanteessa tarkkaa, kokonaisuuden hahmottavaa tarpeiden ja tavoitteiden selvittämistä.

Tarjoamme parhaat vaihtoehdot toimitilojen sijainnille, suunnittelulle, rakentamiselle ja huollolle. Valvomme asiakkaamme etua ja toteutamme kokonaispalvelun kustannustehokkaasti – myös jatkokäytön huomioiden. Pitkissä rakennusprojekteissa nopea päätöksentekokyky, luotettavuus ja joustavuus korostuvat. Siksi pidämme kiinni perusasioista: tehdään niin kuin on yhdessä sovittu ja valitaan lopputuloksen kannalta paras ratkaisu.

GO21 toimistokortteli Tampereella

Jatkeen kehittämä GO21–hanke
Tampereella

Aivan Tampereen keskustaan on rakentunut alue, jossa yhdistyvät moderni toimitilakortteli ja entisöitävä tavara-asema sekä rautatieläisten asuinrakennus. Tämä kehittämämme hanke tukee alueen yhteisöllisyyttä ja elinvoimaa.

GO21 on Tampereen ydinkeskustaan rautatieaseman viereen kohonnut kaupungin kiinnostavin toimitilakortteli. Sen modernit toimitilat ovat monikäyttöisiä ja muunneltavia, ja ne suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tavoitteita.

Loppuvuodesta 2023 valmistuneet vuokrattavat toimitilat ovat kooltaan 300 m2:stä aina 3000 m2:iin. Lähes kaikki tilat on jo vuokrattu. Tiloja ovat vuokranneet muun muassa Gofore, M-Files, CGI a Fellowmind.

GO21:n toteuttivat Jatke Pirkanmaa Oy ja A. Ahlström Kiinteistöt Oy. Tutustu kohteeseen ja vuokrattaviin tiloihin GO21-sivustollamme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Toimitilahankkeissa sinua palvelevat: