Hyppää sisältöön

Palvelut

Rakennamme niin,
että on hyvä.

Rakennamme koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää.

Jatkeen päämarkkina-alueina ovat pääkaupunkiseutu, Tampere ja Turku. Kaikki vetovoimaisia kasvukeskuksia hyvien liikenneyhteyksien solmukohdissa. Näin varmistamme kohteidemme arvon säilymisen myös tulevaisuudessa.

Rakennamme asuntokohteita ja koteja omistajien eri tarpeisiin olipa sitten kyseessä kiinteistön omistaja, sijoittaja tai yksityinen kuluttaja. Hoidamme koko projektin tontin hankinnasta, suunnittelusta ja rahoituksesta valmiin kohteen luovutukseen. Yhteistyökyky ja joustavuus luovat pohjan onnistumiselle. Vastaamme, että kokonaisuus toteutetaan sovitusti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Asuntorakentaminen

Rakennamme asuntokohteita ja koteja omistajien eri tarpeisiin. Hoidamme koko projektin tontin hankinnasta, suunnittelusta ja rahoituksesta valmiin kohteen luovutukseen. Onnistunut projekti perustuu aina yhteistyölle ja joustavuudelle. Vastaamme siitä, että kokonaisuus toteutetaan sovitusti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Toimitilarakentaminen

Olemme toimitilarakentamisen luotettava ammattilainen. Rakennamme toimitiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin eri käyttäjille sekä urakoitsijana että joustavana hankekehityskumppanina. Osaamistamme ovat esimerkiksi suurta tilaa vaativat myymäläkokonaisuudet sekä liike- ja logistiikkarakentaminen.

Korjausrakentaminen

Teemme vaativia perusparannus- ja korjausprojekteja sekä konversiohankkeita. Olipa sitten kyseessä toimitila-, myymälä- tai asuntoremonttikohde, kunnioitamme jokaisen kohteen erityispiirteitä ja löydämme kohteeseen sopivat ratkaisut.

Julkisivut

Olemme julkisivusaneerauksissa taloyhtiöiden kokenut kumppani. Kiinteistöjen arvo säilyy hyvällä huollolla, suunnitelmallisella ennakoinnilla ja tarvittavilla korjaustoimenpiteillä. Toimimme osallistuvana kumppanina yhteistyössä suunnittelijoiden, isännöitsijöiden ja taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden kanssa.

Kiinteistökehitys

Tutkimme aktiivisesti kiinteistökehittämiseen sopivia kohteita, joille kehitämme uudet konseptit, toteutamme peruskorjaukset ja etsimme tiloille uudet käyttäjät ja omistajat. Kiinteistökehitys on osa päivittäistä työtämme, tunnemme prosessin läpikotaisin: niin kaavoituksen, suunnittelun, markkinoinnin, tuotannon kuin käyttäjien ja sijoittajien tarpeetkin.

Täydennysrakentaminen

Toteutamme täydennysrakentamishankkeet alusta alkaen aina luovutukseen saakka. Arvioimme tonttisi tuottomahdollisuudet, huolehdimme kaavamuutosprosessista, viranomaisyhteistyöstä, suunnittelusta ja itse rakentamisesta. Lisäksi avustamme yhtiötänne kaikissa tarvittavissa vaiheissa täydennysrakentamishankkeen aikana.