Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

JATKE ON TYÖPAIKKA,
JOSSA ON HYVÄ OLLA.

Jatkeen harjoittelijat 2021

Miksi juuri jatkeelle?

Jokaisessa lajissa menestys pohjautuu perusasioihin. Vaikka konsernimme toimii usealla eri paikkakunnalla ja meitä on paljon, yhteistä kaikille on sama tinkimätön tapa pitää näistä perusasioista kiinni ja rakentaa niin, että sitä kehtaa omalla nimellään esitellä vuosikymmenienkin päästä.

Jatkeella saat tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta – päätöksien tekoon meillä ei tarvita komiteaa, vaan yksi menestymisemme kulmakivistä on joustava organisaatiorakenne. Asiakkaidemme silmissä olemme ammattitaitoisia ja luotettavia, sillä rakennamme kuin itsellemme ja teemme sen minkä lupaamme.

Työpäällikkö

Jatke Toimitilat Oy / Helsinki

Haemme pääkaupunkiseudulle työpäälliköitä toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteisiin. Oletko kokenut rakennusalan tiiminvetäjä, jolla pysyy hanskassa isommatkin kokonaisuudet? Hae mukaan Jatke Toimitilojen iloiseen ja kannustavaan joukkoon!

Työmaapäällikkö

Jatke Toimitilat Oy / Helsinki

Etsimme pääkaupunkiseudulle työmaapäällikköä julkisen ja yhteistoimintarakentamisen kohteisiin. Oletko rakennusalan rautainen ammattilainen ja yhteistyökykyinen tiimipeluri? Tule mukaan Jatke Toimitilojen iloiseen ja kannustavaan joukkoon.

Tuotantoinsinööri

Jatke Toimitilat Oy / Helsinki

Haemme pääkaupunkiseudulle tuotantoinsinöörejä toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteisiin. Oletko eteenpäin katsova ja oma-aloitteinen tiimipeluri, joka janoaa uusia haasteita? Tule mukaan Jatke Toimitilojen iloiseen ja kannustavaan joukkoon!

Työpäällikkö

Jatke Pirkanmaa Oy / Tampere

Oletko kokenut rakennusalan tiiminvetäjä, jolle työturvallisuus, taloudenhallinta ja laadukas rakentaminen ovat lähellä sydäntä? Hae työpäälliköksi Jatke Pirkanmaalle. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme.

Talotekniikka-asiantuntija

Jatke Pirkanmaa Oy / Tampere

Oletko asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen toimija, joka hallitsee rakennushankkeen vaiheet aina projektikehityksestä kohteen luovutukseen? Hae talotekniikka-asiantuntijaksi Jatke Pirkanmaan iloiseen ja kannustavaan joukkoon.

Laskennan ammattilainen

Jatke Pirkanmaa Oy / Tampere

Oletko kustannustietoinen rakennusalan ammattilainen ja joustava tiimipeluri? Hae laskentainsinööriksi tai laskentapäälliköksi Jatke Pirkanmaalle. Laskennan ammattilaisena olet keskeisessä roolissa yksikön kustannus- ja tarjouslaskennassa.

Työnjohtaja

Jatke Pirkanmaa Oy / Tampere

Oletko työstäsi innostunut, oppimishaluinen ja vastuuntuntoinen tiimipeluri, jolla pysyy langat käsissä? Hae työnjohtajaksi Jatke Pirkanmaan iloiseen ja kannustavaan joukkoon, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä.

Tuotantoinsinööri

Jatke Pirkanmaa Oy / Tampere

Sytytkö projektien taloudenhallinnasta ja kaupankäynnistä? Oletko valmis haastamaan itseäsi? Hae tuotantoinsinööriksi iloiseen ja kannustavaan joukkoomme, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. 

Vastaava työnjohtaja

Jatke Pirkanmaa Oy / Tampere

Oletko rakennusalan rautainen ammattilainen ja innostava tiimipeluri? Tule vastaavaksi työnjohtajaksi Jatke Pirkanmaan iloiseen ja kannustavaan joukkoon, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että koko työyhteisömme toimintaa.

Työnjohtaja

Jatke Julkisivut Oy / Helsinki

Haemme työnjohtajaa julkisivukorjauksiin pääkaupunkiseudulle. Oletko vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tiimipeluri, jolla pysyy langat käsissä? Hae Jatke Julkisivujen kannustavaan joukkoon.

Vastaava työnjohtaja/
työmaapäällikkö

Jatke Julkisivut Oy / Helsinki

Etsimme pääkaupunkiseudulle julkisivukorjauskohteisiin vastaavaa työnjohtajaa/työmaapäällikköä. Tule mukaan Jatke Julkisivujen iloiseen joukkoon!.

Työpäällikkö

Jatke Julkisivut Oy / Helsinki

Etsimme pääkaupunkiseudulle työpäällikköä julkisivukorjauskohteisiin Oletko määrätietoinen ja aikaansaava rakennusalan tiiminvetäjä, joka ei pelkää haasteita? Hae Jatke Julkisivujen kannustavaan joukkoon.

Rakennuttajapäällikkö

Jatke Uusimaa Oy / Helsinki

Oletko työmaiden arjen tuntija ja luotettava tiimipeluri? Hae rakennuttajapäälliköksi Jatke Uusimaan iloiseen ja kannustavaan joukkoon. Meillä olisi mielenkiintoisia hankkeita tarjolla juuri Sinulle!

Kesätyöt Jatkeella

Helsinki, Tampere ja Turku

Palkkaamme joka kesä kymmeniä nuoria työnjohto-, haalari- ja toimistoharjoitteluihin.

Olisiko sinusta joukkomme jatkeeksi? Kesärekry 2023 on käynnissä.

jätä avoin hakemus ja kerro meille, mitä osaat!