Hyppää sisältöön

Ura Jatkeella

Haluatko rakentaa piirun verran paremmin yhdessä huippuammattilaisten kanssa?

Töihin Jatkeelle

Haluatko rakentaa piirun verran paremmin yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa? Katso avoimet työpaikat, jätä avoin hakemus tai tsekkaa mahdollisuudet opintojesi rinnalle.

Tervetuloa jatkelaiseksi – olemme kiinnostuneita!

Miksi juuri Jatkeelle?

Jokaisessa lajissa menestys pohjautuu perusasioihin. Vaikka konsernimme toimii usealla eri paikkakunnalla ja meitä on paljon, yhteistä kaikille on sama tinkimätön tapa pitää näistä perusasioista kiinni sekä rakentaa niin, että sitä kehtaa omalla nimellään esitellä vuosikymmenienkin päästä.

Jatkeella saat tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta – päätöksien tekoon meillä ei tarvita komiteaa, vaan yksi menestymisemme kulmakivistä on joustava organisaatiorakenne.

Työpaikka, jossa sinun on hyvä olla

Jatkeella sinua odottaa rento työyhteisö. Työpäivien lomassa ei tarvitse tehdä kompromisseja tekniikoissa, työvälineissä tai turvallisuudessakaan.

Kattavan työterveyden, puhelin-, lounas- ja liikuntaedun lisäksi Jatke tukee tiimien yhteisöllisyyttä ja kannustaa yhdessä vietettyyn aikaan yhteisten aktiviteettien parissa.

Harjoittelu tai päättötyö
– tule meille työkaveriksi

Olemme jatkuvasti kiinnostuneet ottamaan joukkoomme alalle ponnistavia opiskelijoita opintojensa eri vaiheissa. Jatkelaiset ovat motivoituneita, taitavia ja ammattiylpeitä tekijöitä, joiden esimerkistä voi ammentaa paljon tulevalle uralle rakentamisen parissa.

jätä avoin hakemus ja kerro meille, mitä osaat!

Meillä viihdytään

Jatkeella on rento työilmapiiri. Keskitymme tekemiseen ilman turhaa byrokratiaa. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja työnkuvaansa. Me kannustamme ja kuuntelemme.

Lue lisää Rakennusalan paras työpaikka -esitteestämme!