Hyppää sisältöön

Strategia

tunnetusti paras suomalainen rakennusyhtiö.

PARASTA RAKENTAMASSA.

Tavoitteenamme on kasvaa tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä. Onnistumisemme arvioivat asiakkaamme, henkilöstömme, kumppanimme ja omistajamme. Strategiamme perustuu yrityksen kasvun, kannattavuuden, osaamisen ja mielikuvan vahvistamiseen.

Laajennamme asiakaskuntaamme ja palvelutarjontaamme ja vahvistamme kumppanuuksia nykyisten asiakkaidemme kanssa. Valmistaudumme rakennusalan nopeasti muuttuvan toimintaympäristön asettamiin vaatimuksiin terävöittämällä toimintatapojamme, riskienhallintaa ja tiedolla johtamista. Toimimme vastuullisesti. Varmistamme, että meillä on alan paras projektinhallinta.

Paras suomalainen rakennusyhtiö tarvitsee huippuosaajia. Pidämme erinomaista huolta työntekijöistämme ja tarjoamme henkilöstöllemme alan parhaan työntekijäkokemuksen. Kehitämme henkilöstömme osaamista ja johtamista varmistaaksemme, että työntekijämme saavat kukoistaa myös tulevaisuudessa. Kuuntelemme asiakkaitamme ja henkilöstöämme ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen perusteella.


MISSIO

PARASTA RAKENTAMASSA.

Rakennamme ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Menestyäksemme perusasioiden on oltava kunnossa. Teemme sen, mitä asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu, ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja kustannuksista.

VISIO

TUNNETUSTI PARAS SUOMALAINEN RAKENNUSYHTIÖ 2020-LUVULLA.

Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä. Onnistumisemme arvioivat asiakkaamme, henkilöstömme, kumppanimme ja omistajamme.