Töihin Jatkeelle

Haluatko rakentaa piirun verran paremmin yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa? Katso avoimet työpaikat, jätä avoin hakemus tai tsekkaa mahdollisuudet opintojesi rinnalle. Tervetuloa jatkelaiseksi – olemme kiinnostuneita!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Toimitilarakentaminen: Vastaava työnjohtaja
Pääkaupunkiseutu
Hae paikkaa 31.10 mennessä
Toimitilarakentaminen: Hankintapäällikkö
Pääkaupunkiseutu
Hae paikkaa 31.10. mennessä
Toimitilarakentaminen: Kustannuslaskija
Pääkaupunkiseutu
Hae paikkaa 31.10. mennessä
JÄTÄ AVOIN HAKEMUS
Kerro meille, mitä osaat!

Miksi juuri Jatkeelle

Jokaisessa lajissa menestys pohjautuu perusasioihin ja vaikka konsernimme toimii usealla eri paikkakunnalla ja meitä on paljon, yhteistä kaikille on sama tinkimätön tapa pitää näistä perusasioista kiinni sekä rakentaa niin, että sitä kehtaa omalla nimellään esitellä vuosikymmenienkin päästä. Jatkeella saat tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta – päätöksien tekoon meillä ei tarvita komiteaa, vaan yksi menestymisemme kulmakivistä on joustava organisaatiorakenne. Asiakkaidemme silmissä olemme ammattitaitoisia ja luotettavia, sillä rakennamme kuin itsellemme ja teemme sen minkä lupaamme.

OPISKELIJAT

Kiinnostaisiko harjoittelu tai päättötyö Jatkeella?

Lue lisää

Työpaikka, jossa on hyvä olla

Jatkeella sinua odottaa rento työyhteisö, jonka jäsenet ovat toisilleen kaikki kaikessa, työmaalla tai toimistossa. Työpäivien lomassa ei tarvitse tehdä kompromisseja tekniikoissa, työvälineissä tai turvallisuudessakaan. Kattavan työterveyden, puhelin-, lounas- ja liikuntaedun lisäksi Jatke tukee tiimien yhteisöllisyyttä ja kannustaa yhdessä vietettyyn aikaan yhteisten aktiviteettien parissa.

JATKE LUKUINA

JATKELAISET

Toimitilarakentamisen tiimi
Jatke pääkaupunkiseutu
Arttu Karjalainen
Vastaava työnjohtaja
OLLI-PEKKA HEINONEN
Vastaava työnjohtaja
JULIA SIRÉN
tuotantoinsinööri

LISÄTIETOJA

Johanna Heikman

Johanna Heikman

Henkilöstöjohtaja

040 545 5193
010 773 7008
johanna.heikman@jatke.fi