Töihin Jatkeelle

Haluatko rakentaa piirun verran paremmin yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa? Katso avoimet työpaikat, jätä avoin hakemus tai tsekkaa mahdollisuudet opintojesi rinnalle. Tervetuloa jatkelaiseksi – olemme kiinnostuneita!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tehtävä Paikkakunta Hakuaika
Toimitilarakentaminen: Tuotantoinsinööri Pääkaupunkiseutu Jätä hakemus
Toimitilarakentaminen: Työnjohtajia Pääkaupunkiseutu Jätä hakemus
Toimitilarakentaminen: Vastaava työnjohtaja Pääkaupunkiseutu Jätä hakemus
Jatke-konserni: Laatupäällikkö Pääkaupunkiseutu Hae paikkaa 13.9. mennessä
 
JÄTÄ AVOIN HAKEMUS Kerro meille mitä osaat!
 

Miksi juuri Jatkeelle

Jokaisessa lajissa menestys pohjautuu perusasioihin ja vaikka konsernimme toimii usealla eri paikkakunnalla ja meitä on paljon, yhteistä kaikille on sama tinkimätön tapa pitää näistä perusasioista kiinni sekä rakentaa niin, että sitä kehtaa omalla nimellään esitellä vuosikymmenienkin päästä. Jatkeella saat tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta – päätöksien tekoon meillä ei tarvita komiteaa, vaan yksi menestymisemme kulmakivistä on joustava organisaatiorakenne. Asiakkaidemme silmissä olemme ammattitaitoisia ja luotettavia, sillä rakennamme kuin itsellemme ja teemme sen minkä lupaamme. Jatkelaiset tekevät itsenäisiä päätöksiä, arvostavat aidosti toisiaan ja positiivisen tekemisen meininkiä, ilman turhaa byrokratiaa.

OPISKELIJAT

Harjoittelu tai päättötyö Jatkeella –
tule meille työkaveriksi

Lue lisää

Työpaikka, jossa on hyvä olla

Jatkeella sinua odottaa rento työyhteisö, jonka jäsenet ovat toisilleen kaikki kaikessa, työmaalla tai toimistossa. Työpäivien lomassa ei tarvitse tehdä kompromisseja tekniikoissa, työvälineissä tai turvallisuudessakaan. Kattavan työterveyden, puhelin-, lounas- ja liikuntaedun lisäksi Jatke tukee tiimien yhteisöllisyyttä ja kannustaa yhdessä vietettyyn aikaan yhteisten aktiviteettien parissa.

JATKE LUKUINA

JATKELAISET

Toimitilarakentamisen tiimi
Jatke pääkaupunkiseutu
Arttu Karjalainen
työmaapäällikkö, Jatke Julkisivut Oy
OLLI-PEKKA HEINONEN
Vastaava työnjohtaja
JULIA SIRÉN
tuotantoinsinööri