Hyppää sisältöön

Julia Sirén, laatu- ja kehitysinsinööri

Julia Sirén tuli Jatkeelle opintojensa loppuvaiheessa vuonna 2017. Osa-aika- ja kesätöiden jälkeen Julian työura jatkui tuotantoinsinöörinä Jatke Pirkanmaalla erilaisissa kerrostalo- ja hallihankkeissa. Nykyään Julia työskentelee laatu- ja kehitysinsinöörinä Jatke Pirkanmaalla ja Jatke Länsi-Suomessa. Julia kertoo:

”Matkani jatkelaisena alkoi kesätyöhaulla alkuvuodesta 2017 kun täytin avoimen hakemuksen nettisivujen kautta. Haastattelun ja puhelinsoittojen jälkeen aloitin samana keväänä Jatke Pirkanmaa Oy:ssä (tuolloin Jatke Oy Tampere) osa-aikaisena työmaainsinöörinä. Kesän edetessä pesti muuttui täysiaikaiseksi.

Opiskeluni alkoivat olla hyvällä mallilla ja pian todettiin yhdessä, että hommia Jatkeella riittäisi myös kesän jälkeen tuotantoinsinöörin nimikkeellä – tuntui mahtavalta! Työn ohella suoritin loput kurssit ja sain diplomityön valmiiksi ja valmistuin keväällä 2019.

Sain tilaisuuden siirtyä laatu- ja kehitysinsinöörin tehtäviin vuonna 2022. Kehitystehtävissä minua kiinnostaa mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti työkavereiden työpäiviin sekä yksiköiden toimintaan. Meiltä löytyy valtavasti näkemystä ja osaamista! Jatkeella parasta on työkaverit ja toimintatavat: töitä tehdään joukkueena, mutta jokaiselle annetaan vastuuta ja yksilön tekemiseen luotetaan.

Jatkeella on avoimet mahdollisuudet menestyä omalla työllä. Toimenkuvat eivät ole kahlitsevia, vaan nimikkeestä huolimatta usein on mahdollisuus tehdä monenlaisia työtehtäviä. Lisäksi meillä on hyvät ja kattavat edut koko konsernin tasolla.

Kokeneet tekijät ovat mielellään apuna, enkä koskaan ole törmännyt tilanteeseen, jossa apua ei olisi saanut. Päinvastoin kokeneemmat kollegat ovat olleet kannustavia ja luottaneet minuun työkaverina. Apua tosin täytyy muistaa ja uskaltaa pyytää”.