Toimitilarakentaminen

Jatke on kokenut toimitilarakentaja, jonka osaamista ovat mm. suurta tilaa vaativat myymäläkokonaisuudet sekä liike-, ja logistiikkarakentaminen. Asiakkaan haluaman kokonaisuuden onnistunut toteutus edellyttää lähtötilanteessa tarkkaa, kokonaisuuden hahmottavaa tarpeiden ja tavoitteiden selvittämistä.

Jatke tarjoaa parhaat vaihtoehdot toimitilojen sijainnille, suunnittelulle ja rakentamiselle ja huollolle. Valvomme asiakkaamme etua ja toteutamme kokonaispalvelun kustannustehokkaasti – myös jatkokäytön huomioiden. Pitkissä rakennusprojekteissa nopea päätöksentekokyky, luotettavuus ja joustavuus korostuvat. Siksi Jatkeella pidetään kiinni perusasioista eli tehdään niin kuin on yhdessä sovittu ja mikä on lopputuloksen kannalta parasta.

Jatkeen kehittämä GO21hanke Tampereella

Aivan Tampereen keskustaan rakentuu alue, jossa yhdistyvät moderni toimitilakortteli ja entisöitävä tavara-asema sekä rautatieläisten asuinrakennus. Tämä kehittämämme hanke tukee alueen yhteisöllisyyttä ja elinvoimaa. Tutustu kohteeseen ja vuokrattaviin tiloihin GO21-sivustollamme.

”Kun tilasuunnitelmaan tarvitaan muutoksia, niitä tehdään”

Goforen uusi toimitila GO21-kiinteistössä

Goforen uuden pääkonttorin tilasuunnitteluhankkeen projektipäällikkö Leanna Haarni arvostaa Jatkeen joustavaa ja vuorovaikutteista työskentelyotetta. Koronatilanteen tuomat tilojen muutostoiveet on viety nopeasti suunnitelmiin.

Lue, kuinka koronatilanne haastoi Goforen tarkastelemaan uudelleen jo suunniteltua ja kuinka Jatke siihen vastasi. Goforen uusi pääkonttori Go21-toimistokortteliin.

 

REFERENSSIT

Toimitilarakentaminen

Cramon toimintakeskus

Cramon uudet keskitetyt tilat tehostavat toimitusnopeutta ja parantavat asiakaspalvelua. Nykyaikaiset tilat tukevat myös henkilöstön hyvinvointia.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Toimitilarakentaminen

Urhea-halli, Helsinki

Urhea-hallin ovet Helsingin Mäkelänrinteellä avautuivat käyttäjille kesällä 2021. Monilajiseen harjoitteluun tarkoitettu urheiluhalli tarjoaa modernit tilat sekä huippu-urheilijoille että liikunnan harrastajille.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Toimitilarakentaminen

Logitri, Tuusula

Lähes puoli kilometriä pitkän logistiikkakeskuksen laaja kattopinta-ala on hyödynnetty uusiutuvan aurinkoenergian keräämisessä.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Toimitilarakentaminen

Hotellilaajennus, Vantaa

Sokos Hotel Flamingon laajennuksen myötä siitä tuli 1/2019 Suomen suurin hotelli.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Toimitilarakentaminen

Kauppakeskus, Lohja

SSO:n uusi kauppakeskus tulee modernisoimaan Lohjan keskustaa ja parantamaan asukkaiden palvelutarjontaa alueelle.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

Antti Raunemaa

Antti Raunemaa

toimitusjohtaja
Jatke Toimitilat Oy

040 564 4105
antti.raunemaa@jatke.fi
Esa Rautanen

Esa Rautanen

yksikönjohtaja, logistiikka- ja toimitilarakentaminen
Jatke Toimitilat Oy

040 848 1908
010 526 1878
esa.rautanen@jatke.fi
Jari Koski

Jari Koski

tuotantojohtaja
Jatke Pirkanmaa Oy
Jatke Länsi-Suomi Oy

040 847 5620
010 526 1726
jari.koski@jatke.fi