Kiinteistökehitys

Kiinteistökehitys on keskeinen osa Jatke-konsernin liiketoimintaa. Yhteistyö kiinteistön käyttäjien ja omistajien kanssa, joustava toimintatapa sekä nopea päätöksentekokyky luovat onnistumisen edellytykset haastavillekin hankkeille.

Tutkimme aktiivisesti kiinteistökehittämiseen sopivia kohteita, joille kehitämme uudet konseptit, toteutamme peruskorjaukset, etsimme tiloille uudet käyttäjät ja omistajat. Kiinteistökehitys on osa päivittäistä työtämme, tunnemme prosessin läpikotaisin: niin kaavoituksen, suunnittelun, markkinoinnin, tuotannon kuin käyttäjien ja sijoittajien tarpeetkin. Autamme mielellämme myös sinua oman haasteellisen kiinteistösi tuottavuuden ja elinkaaren kehittämisessä siten, että lopputulos on taloudellisesti kannattava ja toimiva toteutusratkaisu niin käyttäjälle kuin omistajallekin. Hoidamme asiakkaittemme kiinteistökehityshankkeita analyysi- ja konseptointivaiheesta aina toteutukseen saakka.

Jatke on täydennysrakentamisen asiantuntija

Jatkeella on pitkä kokemus täydennysrakentamisesta. Kaikessa rakentamisessa nojaamme samaan perusperiaatteeseen: tehdään se mitä luvataan, ja kannetaan tekemisestä vastuu. Haluamme varmistaa, että yhtiösi saa täydennysrakentamisesta parhaan mahdollisen hyödyn ja tuoton. Lisäksi toteutamme myös viihtyisät ja viimeistellyt piha-alueet. Valitsemme juuri sinun yhtiöllesi parhaiten sopivat, toteutuskelpoiset ja tuottavimmat täydennysrakentamisen ratkaisut. Yhteistyökumppaneinamme toimivat alan parhaat arkkitehdit, pihasuunnittelijat ja ammattilaiset. Lue lisää palveluistamme taloyhtiöille ja laita yhtiösi tontti tuottamaan! www.jatke.fi/taloyhtioille/

 

.

Kiinnostaako täydennysrakentaminen taloyhtiösi tontille? Lataa esite

REFERENSSIT

Asuntorakentaminen

KOy Turun Loft-tehdas, Turku

Loft-tehdas sijaitsee paikalla, jolta on suunnattu maailman merille satojen vuosien ajan. Wärtsilän vanhaan dieselhalliin sisälle rakennettiin asuntoja ja toimitiloja.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Toimitilarakentaminen

Logitri, Tuusula

Lähes puoli kilometriä pitkän logistiikkakeskuksen laaja kattopinta-ala on hyödynnetty uusiutuvan aurinkoenergian keräämisessä.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Korjausrakentaminen

As Oy Melkonkatu 22, Helsinki

Tämä kohde on hyvä esimerkki kuinka kiinteistökehitysprojekteilla luodaan uutta kaupunkiympäristöä. Vanhat toimitilat muokattiin palvelemaan tämän päivän tarpeita.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

 Jesper Lindgren

Jesper Lindgren

kiinteistöjohtaja

050 593 8504
010 328 7117
jesper.lindgren@jatke.fi
Mikko Halme

Mikko Halme

hankekehitysjohtaja

040 752 0574
010 526 1875
mikko.halme@jatke.fi
Mikko Nuolioja

Mikko Nuolioja

kiinteistökehityspäällikkö

Jatke Uusimaa Oy

050 346 1141
010 526 1871
mikko.nuolioja@jatke.fi