Kiinteistökehitys

Kiinteistökehitys on keskeinen osa Jatke-konsernin liiketoimintaa. Yhteistyö kiinteistön käyttäjien ja omistajien kanssa, joustava toimintatapa sekä nopea päätöksentekokyky luovat onnistumisen edellytykset haastavillekin hankkeille.

Tutkimme aktiivisesti kiinteistökehittämiseen sopivia kohteita, joille kehitämme uudet konseptit, toteutamme peruskorjaukset, etsimme tiloille uudet käyttäjät ja omistajat. Kiinteistökehitys on osa päivittäistä työtämme, tunnemme prosessin läpikotaisin: niin kaavoituksen, suunnittelun, markkinoinnin, tuotannon kuin käyttäjien ja sijoittajien tarpeetkin. Autamme mielellämme myös sinua oman haasteellisen kiinteistösi tuottavuuden ja elinkaaren kehittämisessä siten, että lopputulos on taloudellisesti kannattava ja toimiva toteutusratkaisu niin käyttäjälle kuin omistajallekin. Hoidamme asiakkaittemme kiinteistökehityshankkeita analyysi- ja konseptointivaiheesta aina toteutukseen saakka.

REFERENSSIT

Kiinteistökehitys

Loft-tehdas, Turku

Aurajoen rannalla sijaitsevan Loft-tehtaan historia kertoo vaiherikkaan tarinan 1900-luvun alusta tähän päivään.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Toimitilarakentaminen

Logitri, Tuusula

Lähes puoli kilometriä pitkän logistiikkakeskuksen laaja kattopinta-ala on hyödynnetty uusiutuvan aurinkoenergian keräämisessä.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Korjausrakentaminen

As Oy Melkonkatu 22, Helsinki

Tämä kohde on hyvä esimerkki kuinka kiinteistökehitysprojekteilla luodaan uutta kaupunkiympäristöä. Vanhat toimitilat muokattiin palvelemaan tämän päivän tarpeita.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

 Jesper Lindgren

Jesper Lindgren

kiinteistöjohtaja

050 593 8504
010 328 7117
jesper.lindgren@jatke.fi
Mikko Halme

Mikko Halme

hankekehitysjohtaja

040 752 0574
010 526 1875
mikko.halme@jatke.fi
Mikko Nuolioja

Mikko Nuolioja

kiinteistökehityspäällikkö

050 346 1141
010 526 1871
mikko.nuolioja@jatke.fi