Korjausrakentaminen

Jatkeen korjausrakentamisyksiköllä on laaja kokemus vaativista perusparannus- ja korjausprojekteista sekä konversiohankkeista yhteistyössä Jatkeen tai asiakkaan kiinteistökehityksen kanssa. Olipa sitten kyseessä toimitila-, myymälä- tai asuntoremonttikohde, kunnioitamme jokaisen kohteen erityispiirteitä ja löydämme kohteeseen sopivat ratkaisut. Vanhaa on kyettävä uudistamaan, jotta tiivistyvään kaupunkirakentamiseen voidaan luoda uusia palvelu- ja asumismuotoja.

Julkisivut

Jatke Julkisivut
Tutustu esitteeseemme ja lue lisää palveluistamme!

Jatke Julkisivut Oy vastaa Jatke-konsernin julkisivuliiketoiminnasta ja on kokenut kumppani taloyhtiöille, kun on aika aloittaa kiinteistön julkisivusaneeraus. Kokemus lähtee tekijöistä, jotka ovat työskennelleet pitkään julkisivusaneerauksien parissa ja laatu Jatkeen tavasta rakentaa ja tehdä sen minkä lupaa. Kumppanuus merkitsee yhteistyökykyä ja pätevyyttä ratkaista remontin yhteydessä asiat joustavasti. Ammattitaidolla tehty julkisivuremontti nostaa kiinteistön arvoa sekä on avain parempaan asumismukavuuteen ja edullisimpiin asumiskuluihin energiatehokkuuden parantuessa.

 

REFERENSSIT

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Jämeräntaival 10, Espoon Otaniemi

Asuinhuoneistojen ja yleistilojen pintojen, kalusteiden sekä talotekniikan täydellinen peruskorjaus, julkisivujen ehostus sekä piha-alueiden pintarakenteiden uusiminen.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Korjausrakentaminen

Museoviraston kokoelma- ja konservointikeskus, Vantaa

Museovirastolle saneerattu kokoelma- ja konservointikeskus.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Julkisivut

Julkisivut

As Oy Satakallio, Helsinki

Palkitussa ja ammattimaisesti toteutetussa korjaushankkeessa onnistuttiin kiistatta säilyttämään kaunis 60-luvun nauha-arkkitehtuuri.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Julkisivut

As Oy Pasinkartano, Helsinki

Merkittävää energiatehokkuutta uusitulla julkisivulla.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

Korjausrakentaminen

Pasi Siikaluoma

Pasi Siikaluoma

johtaja, korjausrakentaminen
Pääkaupunkiseutu ja Kaakkois-Suomi

040 743 9793
010 773 7072
pasi.siikaluoma@jatke.fi

Julkisivut

Timo Mikkola

Timo Mikkola

toimitusjohtaja,
Jatke Julkisivut Oy

0500 480 716
010 773 7072
timo.mikkola@jatke.fi