Kesätyöt Jatkeella

Haluatko rakentaa piirun verran paremmin yhdessä huippuammattilaisten kanssa?

Me Jatkeella tarjoamme sinulle rennon työyhteisön ja erinomaisen alustan ammatilliseen kehitykseen. Työpäivien lomassa ei tarvitse tehdä kompromisseja tekniikoissa, työvälineissä tai turvallisuudessa. Jatkelaiset tekevät itsenäisiä päätöksiä ja arvostavat aidosti toisiaan sekä positiivisen tekemisen meininkiä. Jatkeella kesätyöntekijät saavat kokemusrikkaan kesän lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä kattavan työterveyden ja lounasedun.

Palkkaamme joka kesä kymmeniä nuoria työnjohto-, haalari- ja toimistoharjoitteluihin. Olisiko sinusta joukkomme jatkeeksi? Kesärekry 2022 on käynnistynyt.

HAE NYT!

 

Opiskelijat Jatkeella

Olemme jatkuvasti kiinnostuneet ottamaan joukkoomme alalle ponnistavia opiskelijoita opintojensa eri vaiheissa. Jatkelaiset ovat motivoituneita, taitavia ja ammattiylpeitä tekijöitä, joiden esimerkistä voi ammentaa paljon tulevalle uralle rakentamisen parissa.

Urallaan ensiaskelia ottavat saavat opintoja peilaavan tason mukaista vastuuta ja sitä kautta mahdollisuuden näyttää kykynsä ja lunastaa paikkansa jatkelaisena niin halutessaan. Tule siis kanssamme oivaltamaan, oppimaan ja kokemaan rakennusala kannustavassa ja leppoisassa ilmapiirissä, odotamme sinua!

Harjoittelut

Eripituiset harjoittelujaksoja on tarjolla ympärivuoden, jätä kysely harjoittelupaikasta alla olevan lomakkeen kautta, harjoittelujaksoista sovitaan tapauskohtaisesti

Päättötyöt

Jatke on kiinnostunut erityyppisistä päättötöistä, voit ehdottaa meille aihetta alla olevan lomakkeen kautta.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS HARJOITTELUSTA TAI PÄÄTTÖTYÖSTÄ

 

JATKELAISET

Anni Hatakka
Rakennustekniikan opiskelija, harjoittelija
Arttu Karjalainen
työmaapäällikkö, Jatke Julkisivut Oy
JULIA SIRÉN
tuotantoinsinööri
JUUSO KEINONEN
Työnjohtaja