Miksi juuri Jatkeelle?

Jokaisessa lajissa menestys pohjautuu perusasioihin ja vaikka konsernimme toimii usealla eri paikkakunnalla ja meitä on paljon, yhteistä kaikille on sama tinkimätön tapa pitää näistä perusasioista kiinni ja rakentaa niin, että sitä kehtaa omalla nimellään esitellä vuosikymmenienkin päästä.

Jatkeella saat tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta – päätöksien tekoon meillä ei tarvita komiteaa, vaan yksi menestymisemme kulmakivistä on joustava organisaatiorakenne. Asiakkaidemme silmissä olemme ammattitaitoisia ja luotettavia, sillä rakennamme kuin itsellemme ja teemme sen minkä lupaamme.

 

Avoimet työpaikat

Jatkeella on tarjolla kymmeniä avoimia työpaikkoja! Tule mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkoomme, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

Etsimme konserniimme liiketoiminnan luottokumppaniksi

Tietohallinnon vetäjää

Liiketoimintamme kehitys on siirtynyt seuraavan vaiheeseen ja tarjoamme sinulle aitiopaikan IT:n kehityspolun suunnitteluun ja toteuttamiseen. Rakennamme ketterää ja joustavaa palvelualustaa viidelle konserniyhtiölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Sakari Aaltonen, sakari.aaltonen@jatke.fi.

 

Haemme Jatke Oy:n pääkaupunkiseudun toimitilayksikköön rakennusalan ammattilaisia seuraaviin tehtäviin:

Talotekniikkapäällikkö / Talotekniikka-asiantuntija

Suunnittelupäällikkö

Projektipäällikkö

Laskentapäällikkö / Laskentainsinööri

Hankintapäällikkö / Hankintainsinööri

Projekti-insinööri / Työmaainsinööri

Työmaapäällikkö / Vastaava työnjohtaja

Työnjohtaja

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön liiketoimintajohtaja Antti Raunemaa, puh. 040 564 4105, antti.raunemaa@jatke.fi.

 

Jatke Pirkanmaa Oy etsii tiiminsä vahvistukseksi Tampereen seudulle:

Jatke Julkisivut Oy hakee julkisivusaneerauksen pariin pääkaupunkiseudulle:

Työnjohtaja

 

Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae hauskan joukkomme jatkeeksi osoitteessa https://jatke.fi/toihin-jatkeelle/avoimet-tyopaikat/ Täytä hakulomake liitteineen 6.8.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuprosessin aikana. Täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS Kerro meille mitä osaat!