Hyppää sisältöön

Jatke Toimitilat Oy toteuttaa Espoon Sunan koulun peruskorjauksen ja laajennuksen projektinjohtourakkana. Hanke käynnistyi viime syksynä, ja koulutyö jatkuu uusituissa tiloissa syksyllä 2026.

Sunan koulu on vuonna 1985 valmistunut vajaan 300 oppilaan alakoulu. Huonokuntoinen rakennus on tullut käyttöikänsä päähän. Jatke Toimitilat Oy peruskorjaa ja laajentaa koulun vastaamaan alueen kasvavan väestön tarpeita.

Yhteiseen maaliin

Jatke toteuttaa Sunan koulun remontin projektinjohtourakkana yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Urakkaan sisältyi noin puolen vuoden mittainen kehitysvaihe, jossa Jatke vastasi hankkeen toteutussuunnittelun ohjauksesta. Kehitysvaiheen aikana haettiin yhdessä tilaajan kanssa ratkaisut, joilla hanke saatiin mahtumaan tavoitebudjettiin niin, että koulun toiminnallisuus säilyi.

”Yhteistyö tilaajan kanssa on ollut sujuvaa yhteiseen maaliin pelaamista. Asioista on keskusteltu ja päätökset eri ratkaisuista on tehty yhdessä”, kuvailee korjausrakentamisen yksikönjohtaja Reima Liikamaa Jatkeelta.

Tilaaja on samoilla linjoilla.

”Kaikki sovitut asiat on pidetty ja yhteistyö on ollut erinomaista”, kiittää hankepäällikkö Markus Salin Espoon kaupungin tilapalveluista.

Ympäristön ehdoilla

Yhteistyö on ollut tiivistä myös Espoon ympäristöviranomaisten suuntaan. Rakentamisen vaikutuksia lähiympäristöön ehkäistään aktiivisesti. Työmaan vesille esimerkiksi tehdään kolminkertainen suodatus ennen kuin ne lasketaan hulevesiverkkoon.

”Viranomaisten kanssa on kehitysvaiheen aikana soviteltu suunnitelmia ja toteutuksen aikaisia ratkaisuja. Seuraamme viereisen Solisevanpuron veden laatua säännöllisesti ja raportoimme siitä tilaajalle kuukausittain koko työmaan toiminnan ajan”, Liikamaa kertoo.

Vanhan koulun purkutyöt käynnistyivät syyskuussa 2024. Rakennus on purettu kantavaan runkoon asti, ja uudelleenrakennus on käynnistynyt. Kunnostettavien entisten tilojen lisäksi rakennetaan yli 2 000 neliön laajennusosa, johon tulee liikunta- ja muita opetustiloja. Urakka valmistuu syyslukukaudeksi 2026.

Mitä rakennetaan?

Espoon Sunan koulun peruskorjaus ja uudisrakennus

Jatke Uusimaa rakentaa Kirkkonummen Juhlakalliolle kaksi Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n tilaamaa puukerrostaloa. Jatke pääsee hyödyntämään hankkeessa aktiivisesti kehittämäänsä puurakentamisen osaamista.

Rakennustyöt alkavat huhtikuun alussa, ja talot valmistuvat ensi vuoden kesäkuussa. Juhlakallion kerrostaloihin valmistuu yhteensä 42 asuntoa, joiden kokonaispinta-ala on 2 593 neliömetriä.

Jatkeen tavoitteena on rakentaa vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti koteja, joissa on hyvä olla ja elää.

”On merkityksellistä päästä toteuttamaan puukerrostaloja Juhlakalliolle. Puutalon hiilijalanjälki on 30–40 prosenttia pienempi kuin vastaavassa betonisessa talossa, ja tässä projektissa pyrimme pääsemään 40 prosenttiin”, Jatkeen energiatehokkaan rakentamisen johtaja Mika Airaksela kertoo.

Juhlakallion kerrostalojen ympäristöystävällisyyttä lisäävät myös kattojen aurinkopaneelit, maalämpö sekä lattiaviilennys, joka parantaa maalämmön käytettävyyttä. Rakenteiden lämmöneristävyys on huippuluokkaa.

Tummasta, kuultokäsitellystä puusta rakennettavat talot sulautuvat niitä ympäröivään mäntymetsään. Neli- ja viisikerroksisten talojen pääsuunnittelija on Arkkitehdit A-Liven Markku Hedman.

”Pyrimme uudiskohteissa puurakentamiseen mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen takia. Jatke valikoitui Juhlakallion puukerrostalojen toteuttajaksi vahvan puurakentamisen osaamisensa vuoksi”, Kirkkonummen Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Juha Marjamo sanoo.

Jatkeen ja Kirkkonummen Vuokra-asuntojen yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja ollut kohteen suunnittelussa tiivistä myös siksi, että talojen on haluttu täyttävän valtion tukeman asuntotuotannon vaatimukset.

Faktat


Kirkkonummen Juhlakallion puukerrostalot
• rakennusaika: huhtikuusta 2025 kesäkuuhun 2026
• kokonaispinta-ala: 2 593 m2
• tilaaja: Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy
• rakentaja: Jatke Uusimaa Oy

Jatke Toimitilat Oy:n urakoima Espoonlahden terveysaseman peruskorjaus on valmistunut. Vuonna 2023 alkaneessa peruskorjauksessa terveysasema uudistettiin täysin vastaamaan nykyaikaisia terveydenhuollon tarpeita. Tavoitteena on aloittaa terveysaseman toiminta ennen kesää. 

Hankkeen aikana rakennuksen sisätilat ja ulkoalueet peruskorjattiin kokonaisuudessaan. Nykyiset julkisivut puhdistettiin ja ikkunat uusittiin tai kunnostettiin energiatehokkuuden parantamiseksi. Peruskorjatun kiinteistön energiatehokkuutta nostettiin myös katolle asennetuilla aurinkopaneeleilla sekä maalämpökentillä.

Kolmannen kerroksen ilmanvaihtokonehuonetta laajennettiin vastaamaan nykyisiä ilmanvaihdon vaatimuksia ja sen uudet julkisivut päällystettiin yhtenäisellä julkisivulevytyksellä. Myös ambulanssin sekä kuvantamisen ja näytteenoton sisäänkäynteihin rakennettiin ulkokatokset suojaamaan tilojen käyttäjiä säältä.

Piha-alue kunnostettiin uuden pihasuunnitelman mukaisesti, mikä parantaa alueen viihtyisyyttä. Terveysasema sai korjauksessa myös uuden kahvila-ravintolan, jonka eteen rakennettiin terassialue. Kahvio palvelee asiakkaita jatkossa myös terveysaseman aukioloaikojen ulkopuolella.

”Hankkeessa yhdistyivät hyvä suunnittelu sekä ammattitaitoinen suunnitelmien mukainen toteutus. Olemme tyytyväisiä, että pääsimme yhdessä Espoon kanssa toteuttamaan terveelliset ja turvalliset tilat Espoonlahden terveysaseman asiakkaille”, kertoo Jatke Toimitilat Oy:n korjausrakentamisen yksikönjohtaja Reima Liikamaa.

”Hienoa, että peruskorjausvaihtoehto toteutui Espoonlahden terveysaseman osalta, sillä se edistää kaupungin hiilineutraalisuustavoitteita. Peruskorjaus on keino välttää tulevaisuuden päästöjä ja alentaa siten hiilijalanjälkeä. Espoon hiilineutraaliustavoitetta edistää myös kiinteistön energiansäästöön tähtäävät valinnat maalämmöstä aurinkopaneeleihin”, toteaa Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen.

Kuva: Maini Alho-Ylikoski

Tutustu Jatkeen vuoden 2024 vuosi- ja vastuullisuuskatsaukseen!

27.3.2025 julkaistu katsaus on Jatke-konsernin yhdistetty vuosikertomus ja vastuullisuusraportti vuodelta 2024. Katsaus kattaa koko Jatkeen toiminnan. Katsauksessa esitellään Jatkeen toimintaa vuonna 2024 keskeisimpien avainlukujen, saavutusten ja vastuullisuuden teemojen näkökulmasta. 

Jatke-konserni onnistui toimintaympäristössä tapahtuneista muutoksista huolimatta kasvattamaan liikevaihtoaan ja saavuttamaan vuodelle 2024 asetetut taloudelliset tavoitteet. Konsernin liikevaihto kasvoi ja oli noin 482 miljoonaa euroa. Myös tulos kasvoi edellisestä vuodesta, ja vuoden 2024 liikevoitto oli 11,1 miljoonaa euroa. Vakaa talous ja vahva tilauskanta antavat Jatkeelle hyvän perustan valmistautua näkyvissä olevaan alan suhdanteen hitaaseen parantumiseen tulevaisuudessa. Vuodenvaihteessa 31.12.2024 tulouttamaton tilauskanta oli 597 miljoonaa euroa. 

Jatke-konsernin vuoden 2024 avainluvut: 

Liikevaihto 481,8 miljoonaa euroa (412,0 vuonna 2023) 

Liikevoitto 11,1 miljoonaa euroa (9,0) 

Liikevoittoprosentti 2,3 % (2,3 %) 

Omavaraisuusaste 36,9 % (37,7 %) 

Henkilömäärä vuoden 2024 lopussa 429 (402) 

Liikevaihdon jakauma toimialoittain: 

Toimitilat 56 % (44 %) 

Korjausrakentaminen 14 % (14 %) 

Asunnot 30 % (42 %) 

Jatke panostaa työntekijäkokemukseen myös vaikeassa suhdannetilanteessa 

Vuosi 2024 oli rakennusalalle edelleen vaikea. Asuntorakentaminen pysyi alhaisella tasolla, ja myös Jatkeen rakentamista kannattelivat toimitilarakentaminen ja vahva julkisen sektorin rakentaminen. Omaperusteisen tuotannon osuus Jatkeen liikevaihdosta laski edelleen, ja pääosa liikevaihdosta koostui urakoinnista. Merkittävien korjausrakentamishankkeiden myötä Jatkeen korjausrakentamisen liikevaihto saavutti tavoitteiden mukaisen tason.  

Jatke jatkoi panostuksia henkilöstön hyvinvointiin ja alan parhaaseen työntekijäkokemukseen strategiansa mukaisesti myös vuonna 2024. Henkilöstön Jatkeelle antama nettosuositteluindeksi parani edelleen, ja oli 64. Myös työturvallisuus säilyi hyvällä tasolla. Vastuullisuustyö jatkui Jatkeen varautuessa CSRD:n mukaiseen raportointiin tilikaudella 2025. Jatke saavutti koko konsernin kattavan ympäristöjohtamisjärjestelmän ISO 14001 -sertifikaatin vuoden 2024 lopussa.   

Konsernijohtaja Hannu Anttonen: 

”Jatke on selvinnyt toimintaympäristön muutoksista ja vaikeasta markkinatilanteesta suhteellisen hyvin. Olemme onnistuneet viemään tilauskannassamme olevia suuria hankkeita menestyksellisesti eteenpäin. Olemme myös pystyneet hallitsemaan kohonneen korkotason ja inflaation aiheuttamaa kustannusten nousua pitkäaikaisissa hankkeissa. Meidän on pystyttävä parantamaan oman toimintamme tehokkuutta myös tulevina vuosina. Tuottavuuden ja projektien hallinta-asteen parantaminen ja virheettömien tuotteiden luovuttaminen tilaajille sovitussa aikataulussa ovat toimintamme kehittämisen ytimessä.  

Strategiakaudelle asettamamme kehitysohjelmat ovat loppusuoralla, ja tilikausi 2025 on kuluvan strategiakautemme viimeinen. Kannattava kasvu oli 2024 edelleen strategiamme keskiössä. Strategiamme mukaiset kasvutavoitteet olemme saavuttaneet, mutta kannattavuuden parantamiseksi on edelleen tehtävä paljon työtä. Uskon, että hitaasti paraneva rakentamisen markkina osaltaan auttaa meitä tulevaisuudessa. Haluan kiittää koko henkilöstöä, kumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta 2024. Yhdessä rakennamme meille kaikille parempaa tulevaisuutta”. 

Jatke Pirkanmaa Oy rakentaa Tampereen Pohjois-Hervantaan 38 asuntoa Kiinteistö Oy Kissantassulle. ARA-rahoituksen saanut kerrostalokohde sijaitsee osoitteessa Tieteenkatu 4. Kohteen rakennustyöt ovat alkaneet, ja hanke valmistuu alkuvuodesta 2026.

Tieteenkatu 4:n asuinneliöt ovat yhteensä 2258 m2. Asunnot ovat kooltaan 39,5–80 m2. A-energialuokan kohteeseen tulee aurinkopaneelit, joiden tuotto hyödynnetään kiinteistön kulutukseen. Asuntoihin toteutetaan myös tuloilman viilennys parantamaan kesäajan asumismukavuutta. Tontille rakennetaan lisäksi kahden muun kerrostalon kanssa yhteinen parkkihalli, jossa kaikilla paikoilla on mahdollisuus sähköautojen lataukseen. Kissantassun käyttöön tulee 16 parkkipaikkaa.

”Hanke on Jatke Pirkanmaalle tärkeä. Kyseessä on ensimmäinen yhteistyöhankkeemme Kissantassun kanssa. Rakentamisen nykyisessä markkinatilanteessa on mukava päästä kertomaan positiivisia uutisia uuden hankkeen aloituksesta. Olemme kehittäneet suunnitelmia alusta lähtien yhdessä tilaajan kanssa avoimesti keskustellen. Näin voimme varmistaa, että rakentamamme asuntokohde on laadukas ja täyttää tilaajan odotukset”, kertoo Jatke Pirkanmaa Oy:n projektipäällikkö Tuomas Nieminen.

”Olemme iloisia, että pääsemme laajentamaan asuntokantaamme Pohjois-Hervantaan, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Kissantassu vuokraa koteja Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijöille, ja tämä uusi kohde täydentää hienosti tarjontaamme. Kuntarahoituksen vihreällä rahoituksella rahoitettu hanke on osoitus panostuksista yhteisten ilmasto- ja ympäristötavoitteiden eteen”, kertoo Kiinteistö Oy Kissantassun toimitusjohtaja Johanna Heikkilä.

Jatke Länsi-Suomi Oy ja TVT Asunnot Oy ovat sopineet viiden kerrostalon rakentamisesta Turun Kaerlaan, osoitteeseen Kaerlantie 30. Hankkeen toteutusmuoto on Aran korkotukilainamallinen vuokrakohde.

Kohteeseen valmistuu viisi vuokra-asumiseen suunnattua kerrostaloa sekä niitä palvelevat talousrakennukset, autokatos ja pihat pysäköintialueineen. Viisikerroksisiin taloihin valmistuu yhteensä 141 A-energialuokan asuntoa, yhteensä 7462,5 m2. Asuntokoot vaihtelevat yksiöistä neliöihin. Rakennustyöt ovat alkaneet joulukuussa 2024, ja hanke valmistuu kesällä 2026.

Hanke vahvistaa huomattavasti Jatke Länsi-Suomen tilauskantaa ja yhtiön asemaa merkittävänä asuntorakentajana Turun alueella. Jatke toteuttaa TVT Asunnoille parhaillaan myös viiden kerrostalon rakennushanketta Koivulan kaupunginosaan. Kaerlantien hankkeen myötä Jatkeella on rakenteilla TVT Asunnoille yli 330 asuntoa seuraavien vuosien aikana.

”Yhteistyö TVT Asuntojen kanssa on ollut tässäkin hankkeessa hedelmällistä. Askarruttaviin asioihin on aina yhdessä löydetty ratkaisut”, kertoo Jatke Länsi-Suomi Oy:n rakennuspäällikkö Ville Avellan-Martikainen. ”Kuten kaikilla Jatke Länsi-Suomen työmailla, varmistamme myös Kaerlantiellä, että hanke toteutuu resurssitehokkaasti. Materiaalin hyötykäyttöaste tulee olemaan yli 80 prosenttia ja lajitteluaste vähintään 70 prosenttia. Minimoimme hankkeen rakentamisen ympäristökuormituksen esimerkiksi hyödyntämällä kaukolämpöä jo rakentamisvaiheessa heti kun se on mahdollista. Käytämme työmaasähkönä myös sataprosenttisesti CO2-vapaata sähköä”, Avellan-Martikainen jatkaa.

”Kaerlantie 30 -hanke on niin sanottua purkavaa uudisrakentamista. Ennen rakennushankkeen käynnistymistä purimme tontilta teknisen käyttöikänsä päähän tulleet rakennukset, joissa oli 91 asuntoa. Asemakaavassa lisääntyneen rakennusoikeuden myötä tontille saadaan 141 uutta energiatehokasta ja esteetöntä asuntoa. Jatke on edistänyt hanketta sovitussa aikataulussa”, kertoo projektipäällikkö Nestori Toriseva TVT Asunnot Oy:stä.

Jatkeelle on myönnetty ISO 14001 -ympäristöjohtamisjärjestelmän sertifikaatti. Sertifikaatti astui voimaan 19.12.2024, ja se on voimassa koko konsernissa, kaikissa Jatkeen yhtiöissä. Ympäristöjohtamisjärjestelmän auditoi ja sertifikaatin myönsi DNV.

ISO 14001 on ympäristöjohtamisen kansainvälinen standardi, jonka avulla voimme varmistaa toimintamme ja prosessiemme jatkuvan kehittämisen. Sertifikaatti on tae siitä, että otamme ympäristön huomioon päivittäisessä toiminnassamme ylemmästä johdosta aina työmaille saakka. Tunnistamme toimintamme ympäristövaikutukset ja olemme sitoutuneet niiden haitallisten seurauksien vähentämiseen. Rakentaessamme pyrimme kestäviin, energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja minimoimme toimintamme ympäristökuormituksen koko rakennuksen elinkaaren ajalta.

Ympäristöjohtamisjärjestelmän kehittämisessä oli mukana laaja joukko Jatkeen henkilöstöä. Henkilöstön työpanoksen avulla onnistuimme tunnistamaan Jatkeen toiminnan kannalta oleellisimmat ympäristönäkökulmat, joihin voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa. Jatkamme ympäristöjohtamisjärjestelmämme kehitystä edelleen jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Lue lisää Jatkeen vastuullisuussivulta!

Jatke Länsi-Suomi on ostanut Kelalta Turun Petreliuksen alueella sijaitsevan entisen Petrean kuntoutuskeskuksen kiinteistön. Sopimus 5,8 hehtaarin alueen ja noin 30 000 m2:n kiinteistön kaupasta solmittiin 9.1.2025. Sopimuksen kohteena olevan maa-alueen kaavoitus on parhaillaan käynnissä.

Kaavoituksessa Petreliuksenportiksi nimetty alue tulee valmistuessaan täydentämään jo olemassa olevaa Petreliuksen kaupunginosan kaupunkirakennetta. Alueelle on suunnitteilla monipuolista asumista, RS-tuotantoa, vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja, ARA-tuotantoa sekä pienimuotoista palvelutoimintaa, muun muassa päivittäistavarakauppa. Tontilla sijaitseva vanha lastenkotirakennus tullaan suojelemaan. Alueella on myös luontoselvitysten mukaan suojeltavia luontoarvoja sekä alueelle ominaista puustoa. Alueella tullaan säilyttämään noin hehtaarin kokoinen metsäpalsta sekä pienempiä viheralueita luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Petreliuksenportin alueen suunnitelmaa on kehitetty ammattitaitoisesti ja intohimoisesti viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön aikaansaamiseksi. Yhtenä monista viihtyisyyttä lisäävistä tavoitteista on ollut ajatus sijoittaa rakennukset siten, että asunnosta aukeaa esteetön näkymä vehreään ympäristöön. Jos kaavoitus etenee suunnitelmien mukaan, rakennustyöt voidaan aloittaa vuoden 2026 aikana.

Tontilla sijaitsevassa kiinteistössä on toiminut vuoteen 1992 saakka Kelan kuntoutustutkimuskeskus. Tämän jälkeen rakennus palveli Kansaneläkelaitoksen kuntoutuksen palveluyksikkönä. 2000-luvulla rakennuksessa toimivat Kelan sisäinen yhtiö Petrea ja myöhemmin Petrea Säätiö. Kiinteistö jäi kokonaan tyhjäksi vuoden 2016 lopussa.

”Petreliuksen alueen kauppa on Jatkeelle merkittävä. Kyseessä on yksi Jatke-konsernin historian suurimmista tonttiostoista ja osoitus Jatkeen pitkäjänteisen kaupunkikehitystyön tuloksista”, kertoo Jatke-konsernin kiinteistöjohtaja Jesper Lindgren.

”Kelan kanssa solmittu sopimus on Jatke Länsi-Suomelle erittäin arvokas. Uuden Petreliuksen alueen luominen tuo vuosiksi töitä Turun seudulle sekä Jatkeelle, että yhteistyökumppaneille. Yhteistyö sekä kaavoittajan että Kelan kanssa on sujunut mainiosti. Kiitos jouhevasta yhteistyöstä kuuluu myös neuvonantajana toimineelle Kiinteistötoimisto Hansa Oy:lle”, kiittää Jatke Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Petri Reunanen.

”Olemme tyytyväisiä, että entisen Petrean kuntoutuskeskuksen alue ja sillä sijaitseva suojeltava rakennus saavat uutta elämää osana viihtyisää ja monimuotoista asuinympäristöä. Kiitämme myös omasta puolestamme Jatketta ja muita kumppaneitamme sujuvasta yhteistyöstä”, Kelan kiinteistöpäällikkö Mervi Roiha-Muilu sanoo.  

Kuva: ARCO ARCHITECTURE COMPANY.
Havainnekuva Petreliuksenportin alueesta. Pisteet B-versio, lautakunnan esitysaineistosta 08 /2024

Jatke Länsi-Suomi Oy ja TVT Asunnot Oy ovat sopineet viiden kerrostalon rakentamisesta Turkuun, Koivulan kaupunginosaan. Kaksi viisikerroksista rakennusta tulee palvelemaan senioriasumista. Kolmeen seitsemänkerroksiseen rakennukseen valmistuu vuokra-asuntoja.

Kohteeseen valmistuu yhteensä 191 asuntoa, joiden kokonaispinta-ala on 8 662 m2. Senioritalot yhdistää yksikerroksinen yhteistila. Lisäksi talojen väleihin rakennetaan autokatoksia sekä erillinen pysäköintialue. A-energialuokan talojen lämmönlähteenä toimii kaukolämpö. Rakennustyöt ovat alkaneet elokuussa 2024, ja urakka valmistuu kokonaisuudessaan syksyllä 2026.

Hankkeen päätavoitteena on rakentaa turvallisia ja laadukkaita vuokra-asuntoja, jotka vastaavat Koivulan alueen asuntotarpeeseen. Murkionkatu 12:n uudisrakennusten avulla TVT Asunnot lisää kohtuuhintaista vuokra-asuntotarjontaa suositulla luonnonläheisellä asuinalueella.

Rakenteilla oleville taloille tunnusomaista ovat osittain pyöreät muodot ja näyttävät räystäslinjat. Talojen värit ja muodot erottuvat alueen rakennuskannasta, mutta sulautuvat luontevasti Kakkaraistenpuiston luonnonmukaiseen ympäristöön. Rakennuspaikka on ympäröivää rakennuskantaa korkeammalla, ja asunnoista avautuvat upeat näkymät Kakkaraistenpuistoon ja alueen ympäristöön. Suunnitelmissa on huomioitu alueella sijaitsevat muinaismuistoalue sekä useita luonnontilaiset suojelualueet, joten ne säilyvät ennallaan myös rakentamisen aikana.

Hankkeen rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomioita resurssitehokkuuteen, uusiutuvan energian rakentamisaikaiseen hyödyntämiseen sekä rakennettuun ympäristöön.  Työmaanaikaisessa energiankäytössä pyritään hyödyntämään jo runkovaiheesta alkaen 87-prosenttisesti uusiutuvista energianlähteistä koostuvaa kaukolämpöä.

Rakentamisen aikana syntyvää jätemäärää pyritään vähentämään, ja syntyvät jätteet lajitellaan mahdollisimman tarkasti jo työmaalla. Näin Jatke varmistaa, että työmaalta lähtevät jätteet menevät kierrätykseen ja hyötykäyttöön.

”Hanke on Jatke Länsi-Suomelle merkittävä ja vakiinnuttaa yhtiön asemaa vahvana alueellisena asuntorakentaja. Yhteistyö TVT:n kanssa on ollut erittäin sujuvaa sekä ratkaisukeskeistä, kertoo Jatke Länsi-Suomen toimitusjohtaja Petri Reunanen.

”Meillä on erinomaiset kokemukset onnistuneesta yhteistyöstä Jatkeen kanssa niin seniori- kuin asuntokohteissakin, joten lähdemme luottavaisin mielin toteuttamaan myös tätä hanketta”, toteaa TVT Asunnot Oy:n projektipäällikkö Markus Asukas.