Hyppää sisältöön

Jatke rakentaa DSV:lle 11 000 m2:n logistiikkakeskuksen Vantaalle

Havainnekuva DSV:n Hakkilan logistiikkakeskuksesta

Jatke Toimitilat Oy rakentaa logistiikkayritys DSV Solutions Oy:lle uuden 11 000 m2:n logistiikkakeskuksen Vantaan Hakkilaan. Mittavan, kooltaan kahta jalkapallokenttää vastaavan logistiikkakeskuksen rakennustyöt ovat käynnistyneet kesällä 2023, ja kiinteistö valmistuu kesällä 2024. Jatkeen kehittämän hankkeen sijoittajana toimii Logicenters.

DSV:n uusi logistiikkakeskus edustaa valmistuessaan alan viimeisintä tekniikkaa. Kohteen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen, ja kiinteistölle haetaan BREEAM Very Good -ympäristösertifikaattia.

Uusi logistiikkakeskus sijaitsee noin 500 metrin päässä DSV:n laajasta, vuonna 2019 valmistuneesta Trukkikujan logistiikkakeskuksesta Lahden moottoritien ja Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Sijainti mahdollistaa DSV:n toiminnalle loistavat jousto- ja skaalautumismahdollisuudet sekä erinomaiset yhteydet koko Suomeen.

– Olemme tyytyväisiä, että voimme laajentaa toimintaamme logistisesti erittäin keskeisellä paikalla Hakkilassa, pääkaupunkiseudun ytimessä. Me haluamme olla lähellä asiakkaillemme tärkeitä kohteita kuten satamaa, lentokenttää, kuljetusterminaaleja ja heidän omia asiakkaitaan. Uusi, moderni logistiikkakeskus tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme ja mahdollistaa meille ja asiakkaillemme nykyaikaista lisäkapasiteettia erittäin halutulla alueella, jossa on jo valmiina merkittävä DSV-infrastruktuuri. Tästä tulee mahtava logistiikkakampus, toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg DSV Solutions Oy:stä toteaa.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme löytäneet täydellisen ratkaisun DSV:lle, ja odotamme innolla pitkäaikaista yhteistyötä. Uuden, modernin logistiikkakiinteistön kehittämisen myötä̈ Logicenters kasvattaa läsnäoloaan Helsingin seudulla, kertoo Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

 – Hienoa, että saamme hankkeen käyntiin. Jatke aloitti ensimmäisten rakennusten toteutuksen kyseisellä alueella vuonna 2016. Tämä on nyt kolmas alueelle rakentuva kiinteistö. Kohteen valmistuessa Jatke on rakentanut samalle alueelle lähes 20 000 brm2 kiinteistöjä sekä varasto- että tuotantokäyttöön. Hankekehityksemme on tehnyt hyvää pohjatyötä, ja nyt pääsemme näyttämään ammattitaitomme myös varsinaisen rakentamisen osalta. Osaava organisaatiomme on saanut hankkeen hyvään vauhtiin heti rakennusluvan myöntämisen jälkeen, sanoo Jatke Toimitilat Oy:n yksikönjohtaja Esa Rautanen.

Lisätiedot:

Jatke Toimitilat Oy:
Antti Raunemaa, toimitusjohtaja, p. 040 564 4105, antti.raunemaa@jatke.fi
Esa Rautanen, yksikönjohtaja, p. 040 848 1908, esa.rautanen@jatke.fi