Hyppää sisältöön

Jatke rakentaa Puumerkille 8 000 brm2:n varasto- ja toimistotilat Vantaalle

Jatke Toimitilat Oy rakentaa puurakentamisen ammattilaisratkaisuiden jakeluun ja myyntiin keskittyvälle Puumerkki Oy:lle 8 000 brm2:n myyntivaraston ja pääkonttorin Vantaan Piispankylään.

Jatkeen kehittämän hankkeen sijoittajana toimii Logicenters. Jatke Toimitilat ja Logicenters sopivat Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa sijaitsevan noin 19 000 m2:n tontin kaupoista vuoden 2023 lopulla.

Kiinteistön suunnittelutyöt ovat parhaillaan käynnissä, ja rakennuslupahakemus jätetään käsittelyyn tammikuussa 2024. Suunnittelussa tullaan kiinnittämään huomiota kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen, ja kiinteistölle haetaan vastuullisuudesta ja ympäristötehokkuudesta kertovaa BREEAM Very Good -tason ympäristösertifikaattia. Alustavan aikataulun mukaisesti Puumerkin nykyisen Keravan toimipisteen toiminnot ja pääkonttori pääsevät muuttamaan Piispankylään kesällä 2025.

“Olemme todella iloisia päästessämme toteuttamaan Puumerkille juuri heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaan suunniteltua kiinteistöä. Oli myös hienoa aloittaa uusi vuosi tällä tonttihankinnalla. Tontti on ollut hyvin kysytty erinomaisen sijaintinsa vuoksi. Tonttikauppa vahvistaa entisestään Logicentersin markkina-asemaa Suomessa. On hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä Jatkeen kanssa”, sanoo Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että uusi kiinteistö tullaan toteuttamaan meidän ja asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Sijainti Vantaalla tarjoaa meille erinomaiset jakeluyhteydet ja on helposti myös asiakkaidemme saavutettavissa”, kertoo Puumerkin toimitusjohtaja Panu Miettinen.

”Meillä on parhaillaan käynnissä useampia logistiikkahankkeita, joista yksi on Logicentersille rakennettava, mittava logistiikkakeskus Vantaan Hakkilassa. Olemme erityisen iloisia siitä, että kumppanuutemme Logicentersin kanssa jatkuu ja Logicenters luottaa Jatkeeseen logistiikkarakentamisen asiantuntijana. Haluan myös kiittää Jatkeen omaa hankekehitystä hyvästä pohjatyöstä. Kyseinen tontti on koko suuren, Jatkeen kehittämän alueen viimeinen rakentamaton tontti. Kevään aikana saamme työt käyntiin, ja pääsemme rakentamaan Puumerkille vastuulliset ja toimivat tilat”, sanoo Jatke Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Antti Raunemaa.