Hyppää sisältöön

Asuntomyynti

Asunto Oy Helsingin Herttua

Asunto Oy Helsingin Herttua on nyt myynnissä

Sijainti ja liikenneyhteydet

Länsi-Pakila on rauhallinen, pientalovaltainen alue Helsingissä kehä 1:n läheisyydessä. Pakila tarjoaa asukkailleen hyvät liikenneyhteydet sekä Helsingin keskustan että lentokentän suuntaan. Myös julkinen liikenne kulkee hyvin kattavasti Pakilantietä pitkin.

Luonto ja liikunta

Pakilassa ja lähialueilla on erittäin hyvät ulkoilu- ja ajanvietemahdollisuudet etenkin aktiivisesta elämäntyylistä nauttivalle. Lähipuistot tarjoavat viihtyisyyttä ulkoiluun, ja n. 1,5 kilometrin päästä löytyvät Paloheinän kuntoportaat ja muut liikunta-alueet.

Palvelut

Länsi-Pakilasta löytyy kattavat peruspalvelut. Lähimpään ruokakauppaan on vain n.400 metrin matka ja kauppakeskus Kaarenkin palvelut ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Myös koulut ja päiväkodit löytyvät muutamien satojen metrien säteeltä. Myös terveyspalvelut ovat helposti saavutettavissa Oulunkylän, Maunulan ja Paloheinän terveysasemien ansiosta.

Monipuolinen Pakila

Pakilassa voit vuokrata juhlatilan tai saunan, voit rentoutua nuotiopuistossa tai syödä hyvin vaikkapa Haltialan tilalla. Muitakin paikkoja löytyy, pieneen nälkään tai janoon.  Pientalovaltaisen alueen rauhassa on hyvä olla tietäen, että kaikki elämisen peruspalvelut löytyvät muutaman minuutin päästä.

Kohteen tiedot

Osoite

Pakilantie 76 , 00660 Helsinki

Huoneistokoot

27,5 m² - 97 m²

Huoneistojen lukumäärä

42

Autopaikat

29

Valmistuminen

10 / 2023

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö

Tontin omistus

Oma

Ladattavat tiedostot

Kohteen myynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.