Hyppää sisältöön

Uusia nimityksiä, tervetuloa Johanna Kilpijoki ja Seppo Kopsa

​Johanna Kilpijoki LKV, KiAT on nimitetty 11.2.2020 alkaen Jatke Pirkanmaa Oy:n asuntomyyjäksi.

Johannan esimies on hankekehitysjohtaja Anssi Kankaanpää. Tehtävää ei Pirkanmaalla ole aiemmin ollut. Johanna vastaa Jatke Pirkanmaa Oy:n asuntomyynnistä.

”Tiesin Jatkeesta etukäteen aika vähän. Ehdoton draiveri hakeutua Jatkeelle oli oma haluni päästä rakentajan puolelle, jotta voin olla myytävien kohteiden kasvutarinassa mukana aina paperilta avainten luovutukseen saakka. Oma ammattitaitoni ja kokemukseni tuo pöytään markkina- ja kenttätietoa esimerkiksi siitä, mitä asiakkaat todella omiin koteihinsa haluavat”, ennen Jatketta 5 vuotta Huoneistokeskuksella Pirkanmaan alueella työskennellyt Johanna kertoo.

Tällä hetkellä Jatke Pirkanmaa Oy:llä on myynnissä kaksi asuntoa As Oy Pirkkalan Kimmel -yhtiössä Pirkkalassa. Helmi-maaliskuun vaihteessa tulee ennakkomarkkinointiin 75 asunnon As Oy Tammelan Puistokatu, joka sijainniltaan edustaa parasta Tamperetta.

”Tulevaisuus Jatke Pirkanmaa Oy:n asuntomyynnin näkövinkkelistä näyttää mielenkiintoiselta. Hankekehitys neuvottelee hienoista asuntopuolen hankkeista Tampereen paraatipaikoille. Tampereen keskusta-alue on kehittyvä ja vanha asunnonostamisen klassikkokriteeri, sijainti, tekee näistä mahdollisuuksista houkuttelevia niin rakentaa, myydä kuin ostaa”, Johanna jatkaa ja päättää: ”on ollut todella hyvä fiilis astua jatkelaisten remmiin. Täällä on innovatiivinen ja dynaaminen porukka, joka saa paljon aikaiseksi.

Seppo Kopsa on nimitetty Jatke-konsernin hankintajohtajaksi 3.2.2020 alkaen.

Sepon toimipiste sijaitsee Helsingin toimistolla ja hän raportoi suoraan toimitusjohtaja Hannu Anttoselle. Hankintajohtajan tehtäviin  kuuluu mm. Jatkeen hankintatoimen johtaminen sekä hankintojen tehostaminen kannattavuuden parantamiseksi.

Vastaavaa tehtävää konsernilla ei ole aiemmin ollut ja näin suomalaisissa rakennusalan yrityksissä hankintatoimen parissa viimeiset 20 vuotta työskennellyt Seppo avaa ajatuksiaan työkentästään ja Jatkeesta.

”Päätökseeni hakeutua Jatkeelle vaikutti halu työskennellä dynaamisessa, henkilöomisteisessa talossa, jossa omistajat ovat läsnä ja työssä on tekemisen meininki. Tunsin Jatkelaisia jonkin verran jo Lemminkäisen ajoilta, joten yrityksen tarinaa olen seurannut varsin tiiviisti jo jonkin aikaa. Vahva, innostunut ja aito tahto tehdä asioita hyvin sekä vastuu omasta työstä on huokunut Jatkeesta aina”, Seppo kertoo.

”Jatkeen luotettavan rakentajan maine oli jo hyvin tiedossani, joten Jatkeesta puhuttaessa joustavuus, luotettavuus ja rehellisyys eivät ole vain sanoja, vaan se myös näkyy konkreettisesti Jatkeen tekemisessä. Juuri nämä tekijät erottavat Jatkeen edukseen muista rakennusalan toimijoista”.