Hyppää sisältöön

Teijo Viitanen Jatke Julkisivujen toimitusjohtajaksi 

Teijo Viitanen on nimitetty Jatke Julkisivut Oy:n toimitusjohtajaksi 1.6.2024 alkaen Jatkeen perustajajäsen Timo Mikkolan siirtyessä eläkkeelle. Jatke Julkisivut Oy on Jatke-konsernin julkisivukorjausten liiketoiminnasta vastaava tytäryhtiö. Jatke Julkisivut Oy toimii kaikilla Jatkeen toiminta-alueilla: Helsingissä, Turussa ja Tampereella. 

Teijo on työskennellyt Jatke Julkisivuilla vuodesta 2010 alkaen. Aluksi projektipäällikön tehtäviä Pirkanmaan, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueella hoitanut Teijo siirtyi Jatke Julkisivujen tuotantojohtajaksi vuonna 2019. Teijo on koulutukseltaan korjausrakentamiseen ja kiinteistönhoitamiseen suuntautunut rakennusinsinööri AMK. Ennen uraansa Jatkeella hän työskenteli Oka Oy:llä ja Lemminkäisellä työnjohtajan, vastaavan mestarin ja projektipäällikön tehtävissä. 

”Olen saanut työskennellä monella alueella ja tutustua laajasti Jatkeen henkilöstöön ja toimintaan. Jatke Julkisivuilla työskentelee samanhenkinen ja motivoitunut henkilöstö. Vuosien kokemus ja pitkät luottamukselliset asiakassuhteet ovat mahdollistaneet Jatke Julkisivujen aseman taloyhtiömaailman haluttuna ja toivottuna sopimuskumppanina. Vahvana ja laaja-alaisena korjausrakentamisen osaajana meidät mielletään kumppaniksi, joka halutaan myös urakkasisällöltään monimuotoisten ja isompien julkisivukorjaushankkeiden toteuttajaksi”, Teijo kertoo.  

”On erittäin hienoa, että Julkisivujen toimitusjohtajan tehtävään löytyi jatkaja omasta organisaatiosta. Siirrän viestikapulan Teijolle luottavaisin mielin. Teijosta henkilöstömme saa johtajan, joka saa ihmiset sitoutumaan omalla esimerkillään ja osaamisellaan”, Timo kiittää.