Hyppää sisältöön

Petri Reunanen Jatke Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi

Petri Reunanen

Petri Reunanen on nimitetty Jatke Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi 1.5.2024 alkaen. Petri on koulutukseltaan rakentamistalouden DI, ja hänellä on pitkä kokemus erityisesti Turun alueen asuntorakentamisesta ja hankekehityksestä. Jatke Länsi-Suomen toimitusjohtajan tehtäviä hoitanut Jukka Hannus pääsee Petrin nimityksen myötä panostamaan täysillä Jatke Pirkanmaan toimitusjohtajan rooliin ja Tampereen toiminnan eteenpäin viemiseen.

Petri on urallaan työskennellyt muun muassa YIT:llä, Lemminkäisellä, Auratum Asunnoilla ja perustamassaan Aurapro Oy:ssä. Viimeiset kaksi vuotta hän on työskennellyt NCC:llä Länsi-Suomen yksikönjohtajana.

”Olen seurannut Jatkeen toimintaa pidemmän aikaa, ja kiinnitin huomiota muun muassa Jatkeen kotimaisuuteen. Jatke Länsi-Suomella on erittäin hyviä hankeaihioita ja kivoja asuntokohteita tulossa. Näen myös paljon mahdollisuuksia kehittää toimintaa, ja tuon lisää paikallista näkemystä johtoon”, Petri kertoo.

”Petrin laajojen verkostojen, pitkän rakennusalan kokemuksen ja vääjäämättä edessä olevan markkinan piristymisen myötä saamme uusia hankkeita kehitettäväksi myös Turun alueella”, kertoo Jatkeen konsernijohtaja Hannu Anttonen.