Hyppää sisältöön

Tero Lehtonen Jatke-konsernin hallituksen jäseneksi

Tekniikan tohtori Tero Lehtonen on nimitetty Jatke-konsernin hallituksen jäseneksi 28.4.2022. Lehtonen on työskennellyt viimeiset viisitoista vuotta kiinteistöalan neuvonantopalveluita tarjoavan JLL:n palveluksessa, joista viimeiset kaksi vuotta yrityksen Suomen toimitusjohtajana. Ennen liittymistään JLL:lle Lehtonen teki akateemisen uran Teknillisen korkeakoulun (nyk. Aalto-yliopisto) ja Arizona State Universityn tutkijana.

Lehtonen on RAKLIn hallituksen jäsen, Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan jäsen sekä Proptech Finlandin Advisory Boardin jäsen. Aiemmin hän on toiminut myös RICS:n Suomen hallituksen jäsenenä sekä Jones Lang LaSalle Finland Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

”Jatke on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina vahvasti ja näen yrityksen jatkavan kasvupolulla. Vaikka kilpailu onkin tiukkaa ja markkinaympäristö aiempaa haastavampi, on markkinassa tilaa toimijalle, joka ei pysähdy paikalleen, tuntee asiakkaansa ja heidän tarpeensa, panostaa henkilöstöönsä sekä on taloudellisesti hyvässä kunnossa”, Lehtonen kertoo.

”Tero Lehtonen tuo mukanaan kiinteistökehittämisen kokemusta ja näkemystä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet joukkoomme. Toivotamme Tero Lehtosen lämpimästi tervetulleeksi Jatke-konsernin hallitukseen”, sanoo Jatke-konsernin hallituksen puheenjohtaja Juha Pekka Ojala.

Jatke-konsernin hallituksen kokoonpano 29.4.2022 alkaen:

Juha Pekka Ojala, hallituksen puheenjohtaja

Petteri Pousi, hallituksen varapuheenjohtaja

Hallituksen jäsenet

Tero Lehtonen
Eero Saastamoinen
Hans Sten
Kari Vanhalakka

Hallituksen esittely Jatkeen kotisivuilla

Lisätiedot:

Juha Pekka Ojala, Jatke-konsernin hallituksen puheenjohtaja, jp.ojala@jatke.fi