Hallitus

Juha Pekka Ojala

Juha Pekka Ojala
Hallituksen puheenjohtaja

Ennen Jatke Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi siirtymistä Juha Pekka Ojala toimi Jatke Oy:n hallituksen varapuheenjohtajajana 19.5.2020 alkaen. Tätä aiemmin Juha Pekka Ojala työskenteli 23 vuotta SRV:llä, josta viisi vuotta yhtiön toimitusjohtajana.

Haluamme vahvistaa asemaamme kaikilla rakentamisen osa-alueilla ja olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani.”

 

 

Petteri PousiPetteri Pousi
Hallituksen varapuheenjohtaja

Kauppatieteiden maisteri Petteri Pousi on Jatke-konsernin talousjohtaja ja hän on toiminut Jatke Oy:n hallituksessa vuodesta 2014.

”Pidetään kiinni perusasioista. Luotetaan henkilöstöön ja annetaan vastuuta itsenäisiä päätöksiä varten.”

 

 

 

Tero Lehtonen

Tero Lehtonen
Hallituksen jäsen

Tekniikan tohtori Tero Lehtonen on työskennellyt vuodesta 2006 alkaen kiinteistöalan neuvonantopalveluita tarjoavan JLL:n palveluksessa ja vuodesta 2020 alkaen yrityksen Suomen toimitusjohtajana. Hän on RAKLIn hallituksen jäsen, Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan jäsen sekä Proptech Finlandin Advisory Boardin jäsen. Tero Lehtonen on Jatkeen hallituksen jäsen huhtikuusta 2022 alkaen.

”Markkinassa tilaa Jatkeen kaltaiselle toimijalle, joka ei pysähdy paikalleen, tuntee asiakkaansa ja heidän tarpeensa, panostaa henkilöstöönsä sekä on taloudellisesti hyvässä kunnossa.”

 

Eero Saastamoinen

 

Eero Saastamoinen
Hallituksen jäsen

Valtiotieteiden maisteri Eero Saastamoinen on ollut mm. VVO (nyk. Kojamo Oy) kiinteistöjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen. Nykyisin Eero toimii useiden yhtiöiden hallituksissa. Jatke Oy:n hallituksessa Eero on ollut vuodesta 2019.

”Suoruus, rehellisyys, lupausten pitäminen ja positiivinen asenne. Näiden varaan voi rakentaa menestyvää liiketoimintaa ja niitä noudattamalla erottua kilpailijoista”.

 

Kari VanhalakkaKari Vanhalakka
Hallituksen jäsen

Kari Vanhalakalla (Insinööri, MBA, HHJ) on kansainvälistä liiketoimintakokemusta pari vuosikymmentä. Lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajana useammassa pk-yrityksessä Suomessa. Hallitusammattilainen Kari Vanhalakka on ollut Jatke Oy:n hallituksessa vuodesta 2019.

”Toimintaympäristö ei nuku. Uudistuminen on välttämätöntä. Jatke menestyy tulevaisuudessa pitämällä kiinni vahvuuksistaan ja uudistamalla johtamisjärjestelmät ja toimintamallit, jotka edustavat projektiliiketoiminnan maailman kärkeä”. 

 

 

Hans StenHans Sten
Hallituksen jäsen

Kauppatieteiden maisteri Hans Stenillä on 15 vuoden kokemus talousjohtajan tehtävistä yrityksissä, jotka käyvät läpi erittäin vahvaa kasvua ja muutosta. Viimeiset 5 vuotta hän on toiminut Kotikatu-konsernin talousjohtajana. Hallituksessa vuodesta 2018.

”Ilman jatkuvaa muutosta ei ole kehitystä. Tehdään muutosta sopivin askelin, ei unohdeta perusasioita ja pidetään asiat riittävän yksinkertaisina. Perustellaan muutosten syyt ja pyritään viestimään selkeästi.”

 

 

 

Johtoryhmä

Hannu Anttonen
konsernijohtaja
Janne Mönkkönen Janne Mönkkönen
toimitusjohtaja
Jatke Uusimaa Oy
Jukka Hannus
toimitusjohtaja
Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Länsi-Suomi Oy
Timo Mikkola
toimitusjohtaja
Jatke Julkisivut Oy
Antti Raunemaa
toimitusjohtaja
Jatke Toimitilat Oy
Petteri PousiPetteri Pousi
talousjohtaja
Jesper LindgrenJesper Lindgren
kiinteistöjohtaja
Sakari Aaltonen
kehitysjohtaja
 
 

 

LISÄTIETOJA

Hannu Anttonen

Hannu Anttonen

konsernijohtaja

hannu.anttonen@jatke.fi