Hallitus

Juha Pekka Ojala

Juha Pekka Ojala
Hallituksen puheenjohtaja

Ennen Jatke Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi siirtymistä Juha Pekka Ojala toimi Jatke Oy:n hallituksen varapuheenjohtajajana 19.5.2020 alkaen. Tätä aiemmin Juha Pekka Ojala työskenteli 23 vuotta SRV:llä, josta viisi vuotta yhtiön toimitusjohtajana.

Haluamme vahvistaa asemaamme kaikilla rakentamisen osa-alueilla ja olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani.”

 

 

Petteri PousiPetteri Pousi
Hallituksen varapuheenjohtaja

Kauppatieteiden maisteri Petteri Pousi on Jatke-konsernin talousjohtaja ja hän on toiminut Jatke Oy:n hallituksessa vuodesta 2014.

”Pidetään kiinni perusasioista. Luotetaan henkilöstöön ja annetaan vastuuta itsenäisiä päätöksiä varten.”

 

 

 

Eero Saastamoinen

Eero Saastamoinen
Hallituksen jäsen

Valtiotieteiden maisteri Eero Saastamoinen on ollut mm. VVO (nyk. Kojamo Oy) kiinteistöjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen. Nykyisin Eero toimii useiden yhtiöiden hallituksissa. Jatke Oy:n hallituksessa Eero on ollut vuodesta 2019.

”Suoruus, rehellisyys, lupausten pitäminen ja positiivinen asenne. Näiden varaan voi rakentaa menestyvää liiketoimintaa ja niitä noudattamalla erottua kilpailijoista”.

 

 

Kari VanhalakkaKari Vanhalakka
Hallituksen jäsen

Kari Vanhalakalla (Insinööri, MBA, HHJ) on kansainvälistä liiketoimintakokemusta pari vuosikymmentä. Lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajana useammassa pk-yrityksessä Suomessa. Hallitusammattilainen Kari Vanhalakka on ollut Jatke Oy:n hallituksessa vuodesta 2019.

”Toimintaympäristö ei nuku. Uudistuminen on välttämätöntä. Jatke menestyy tulevaisuudessa pitämällä kiinni vahvuuksistaan ja uudistamalla johtamisjärjestelmät ja toimintamallit, jotka edustavat projektiliiketoiminnan maailman kärkeä”. 

 

 

Hans StenHans Sten
Hallituksen jäsen

Kauppatieteiden maisteri Hans Stenillä on 15 vuoden kokemus talousjohtajan tehtävistä yrityksissä, jotka käyvät läpi erittäin vahvaa kasvua ja muutosta. Viimeiset 5 vuotta hän on toiminut Kotikatu-konsernin talousjohtajana. Hallituksessa vuodesta 2018.

”Ilman jatkuvaa muutosta ei ole kehitystä. Tehdään muutosta sopivin askelin, ei unohdeta perusasioita ja pidetään asiat riittävän yksinkertaisina. Perustellaan muutosten syyt ja pyritään viestimään selkeästi.”

 

 

 

Johtoryhmä

Hannu Anttonen
konsernijohtaja
Janne MönkkönenJanne Mönkkönen
toimitusjohtaja
Jatke Uusimaa Oy
Jukka Hannus
toimitusjohtaja
Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Länsi-Suomi Oy
Timo Mikkola
toimitusjohtaja
Jatke Julkisivut Oy
Antti Raunemaa
liiketoimintayksikön johtaja
Pääkaupunkiseudun toimitilat
Petteri PousiPetteri Pousi
talousjohtaja
Jesper Lindgren
kiinteistöjohtaja
Seppo Kopsa
hankintajohtaja
Sakari Aaltonen
kehitysjohtaja
Heli Koskinen
henkilöstöpäällikkö

 

LISÄTIETOJA

Hannu Anttonen

Hannu Anttonen

konsernijohtaja

040 520 9357
010 328 7157
hannu.anttonen@jatke.fi