Hyppää sisältöön

Siru Rinne Jatkeen henkilöstöjohtajaksi

Siru Rinne on nimitetty Jatke-konsernin henkilöstöjohtajaksi ja laajennetun johtoryhmän jäseneksi 8.1.2024 alkaen. Hän vastaa tehtävässään henkilöstöhallinnon johtamisesta, Jatkeen osaamisen kehittämisestä ja alan parhaan työntekijäkokemuksen varmistamisesta Jatkeen strategian mukaisesti.

Siru on koulutukseltaan insinööri (AMK), ja hän on työskennellyt rakennusalalla yli 20 vuotta. Jatkeelle hän siirtyy YIT:ltä, jossa hän on työskennellyt viimeiset 10 vuotta erilaisissa liiketoiminnan kehittämis-, tuki- ja johtotehtävissä. Aikaisemmin Siru on työskennellyt asiantuntija- ja tuotantotehtävissä Vahasella ja Haahtelassa.

”Uskon, että tyytyväinen, osaava henkilöstö on yrityksen tärkein pääoma. Olin todella innoissani huomatessani, että sama ajattelutapa jaetaan myös Jatkeella. Alalla Jatketta pidetään houkuttelevana työnantajana, ja henkilöstötutkimuksen erinomaiset tulokset kertovat, että työntekijäkokemus on erittäin korkealla tasolla. Yritykset, joissa henkilöstö voi hyvin, menestyvät myös laskusuhdanteen aikana. Odotan innolla pääseväni tutustumaan koko Jatkeen henkilöstöön ja mukaan osaavaan ja motivoituneeseen työyhteisöön”, Siru sanoo.

”Olemme hyvin iloisia saadessamme Sirun joukkoomme. Hänellä on poikkeuksellisen laaja ja vaikuttava kokemus rakennusliikkeiden ydinliiketoiminnasta. Tämä kokemus on henkilöstöjohtajalle ainutlaatuisen vahva etu ja tukee erinomaisesti Jatkeen tavoitetta tarjota alan paras työntekijäkokemus”, Jatke-konsernin kehitysjohtaja Sakari Aaltonen sanoo.