Hyppää sisältöön

S-Asuntorahastolle yksi Turun Kalevantie 10:n taloista

16.06.2016

S-Asuntorahasto on tehnyt aiesopimuksen Turun Itäharjulle rakennettavan kerrostaloyhtiön ostamisesta Jatkeelta. Kaupan kohde on yksi kolmesta talosta, jotka Jatke rakentaa osoitteeseen Kalevantie 10.

Omalla tontilla sijaitseva taloyhtiö valmistuu keväällä 2018. Seitsemänkerroksiseen taloon tulee yhteensä 86 yksiötä ja kaksiota. Kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Petri Jokinen kertoo talon sijaitsevan erinomaisella paikalla.
– Välittömästä läheisyydestä löytyvät muun muassa Turun yliopistollisen keskussairaalan kiinteistöt, Turun yliopisto, ammattikorkeakoulu ja kauppakorkeakoulu. Myös Turun toimistokeskittymä, Kupittaan urheilupuisto ja urheiluhalli sekä Kupittaan rautatieasema sijaitsevat lähellä, Jokinen kertoo.

Jatkeen aluejohtaja Jukka Aaltosen mukaan Kalevantie 10:n asunnot ovat hyvin suunniteltuja ja varusteltuja.
– Laadukkaita koteja loistavalla sijainnilla niin työpaikkojen, palveluiden kuin harrastusmahdollisuuksienkin suhteen, Aaltonen hehkuttaa. Autopaikat sijoittuvat pihakannen alle kahteen tasoon ja niiden päälle rakennetaan viihtyisä ja suojaisa sisäpiha asukkaiden käyttöön.

S-Pankki-konserniin kuuluvan varainhoitoyhtiö FIMin asiantuntijat hallinnoivat noin 89 miljoonan euron suuruista asuntorahastoa, jota myydään FIM Asuntotuotto– ja S-Asuntorahasto-nimillä. FIM Asuntotuotto sijoittaa pääasiassa uusiin vuokra-asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa ja niiden työssäkäynti- ja opiskelualueilla.

Lisätietoja:
– Petri Jokinen, toimitusjohtaja, FIM Kiinteistö Oy, puh. 09 6134 6343, petri.jokinen@fim.com
– Jukka Aaltonen, aluejohtaja, Jatke Oy, puh. 050 597 8889, jukka.aaltonen@jatke.fi