Hyppää sisältöön

Referenssit

Jämeräntaival 10, Espoon Otaniemi

Kokonaisuus on pitänyt sisällään asuinhuoneistojen ja yleistilojen pintojen, kalusteiden sekä talotekniikan täydellisen peruskorjauksen, julkisivujen ehostuksen sekä piha-alueiden pintarakenteiden uusimisen. Kerrallaan työn alla on ollut 29-32 huoneistoa.

Kunkin noin 30 asunnon vaiheen kokonaiskesto oli noin 80 työpäivää ja läpimeno tahdistettiin ns. kriittisenpolun tehtävien kautta. Tällaisia tehtäviä olivat mm. kiintokalusteasennukset, lattiapäällysteet ja kylpyhuonelaatoitukset. Kukin työvaihe sai kestää 10 työpäivää, eli kahden viikon jaksolla oli päivätasolla saatava esimerkiksi kiintokalusteet  kolmeen asuntoon.

Aikataulutukseen ja aikataulun seurantaan sekä ohjaukseen panostettiin perinteisin menetelmin aika-paikkakaaviolla sekä last-plannerin avulla. Tämä kannatti, aikataulu on pitänyt kuten tilaajan kanssa sovittiin eikä taloudellisesti ole myöskään luvassa negatiivisia yllätyksiä, budjetti on pitänyt ja työmaa pääsee tavoitteisiinsa.

Lisätiedot

Rakennusaika

01/2019 – 05/2020

Rakennustyyppi

Kerrostalo

Rakennuttaja

HOAS

Koko

157 asuntoa. Asuinhuoneistojen ja yleistilojen pintojen, kalusteiden sekä talotekniikan täydellinen peruskorjaus, julkisivujen ehostus sekä piha-alueiden pintarakenteiden uusiminen, erittäin onnistunut projekti.

Jatke

KVR-urakka