Hyppää sisältöön

Referenssit

As Oy Jakometsä, Helsinki

Rakennusaika

02/2013 – 12/2013

Rakennustyyppi

Kerrostalo

Rakennuttaja

As Oy Jakometsä

Koko

Seitsemän 3-kerroksista kerrostaloa

Lisätietoja hankkeesta

 Rapattua julkisivua 4200m2, 144 parveketta

Jatke

Urakoitsija

 

Helsingin Jakomäessä 1974 rakennettu yhtiö As Oy Jakometsä  korjasi yhteensä 7 rakennuksen julkisivut ja parvekkeet sekä uusi porrashuoneiden lasiseinärakenteet, parvekkeiden ikkunat ja ovet.

Lisäksi parvekkeiden korjaustyön yhteydessä muutettiin vanhat betonirakenteiset kaiteet alumiinikaiteiksi sekä lasitettiin parvekkeet.

Hanke eteni odotettua nopeammin

Alkuperäisen hankkeeseen laaditun aikataulun mukaisesti  hanke oli tarkoitus valmistua  vuoden 2014 kesällä, siten että vain viisi rakennusta seitsemästä tehtäisiin valmiiksi vuoden 2013 aikana ja loput kaksi vuoden 2014 kevätkaudella.

Kohteessa suoritettavat työt olivat  hyvin tavanomaisia, joihin Jatke Oy tottuneena urakoitsijana ja sitoutuneella henkilöstöllä on suorittanut useissa kohteissa jo aikaisemminkin, sen vuoksi koko hanke kaikkien seitsemän kerrostalon osalta saatiin valmiiksi jo vuoden 2013 lopussa.

Rapattujen julkisivujen, porrashuoneiden lasiseinien, uusien sisäänkäyntikatosten ja parvekkeiden myötä, osakkaat saivat energiatehokkaan ja kunnostetun rakennuksen vuosikymmeniksi eteenpäin.