Hyppää sisältöön

Ohjelmistoyhtiö M-Filesin pääkonttori Tampereen GO21-toimistokortteliin

Go21 havainnekuva
Go21 havainnekuva
Havainnekuva GO21-toimistotalosta

Tampereelta kansainväliseen menestykseen ponnistaneen ohjelmistoyhtiö M-Filesin uusi pääkonttori rakentuu GO21-toimistokortteliin Tampereen rautatieaseman kupeeseen. Uusi sijainti palvelee entistä paremmin yhtiön henkilöstöä sekä kansainvälisiä vieraita.

M-Files, yksi tiedonhallinnan maailmanlaajuisista johtajista, on solminut A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kanssa vuokrasopimuksen M-Filesin uusista, lähes 3 000 m²:n toimistotiloista rakenteilla olevaan GO21-toimistotaloon. GO21 on näyttävä toimistokokonaisuus, johon valmistuu noin 11 000 m² vuokrattavia toimitiloja. Jatke Pirkanmaa Oy:n ja A. Ahlström Kiinteistöjen toteuttaman toimistokorttelin rakennustyöt alkoivat vuonna 2021. Hanke valmistuu loppuvuodesta 2023, jolloin myös M-Filesin pääkonttori siirtyy edustaviin tiloihin näkyvälle ja keskeiselle paikalle Tampereen rautatieaseman kupeeseen.

– Ensisijaisen tärkeää meille on tarjota työn tekemistä ja hyvinvointia tukevat tilat. Modernit, erilaisia työskentelytapoja ja yhteisöllisyyttä tukevat tilat ovat osa meidän joustavan työn kulttuuriamme. Olemme keskustelleet ja keränneet palautetta henkilöstöltämme, jotta uudet tilat suunnitellaan alusta lähtien tukemaan erilaisia työskentelytapoja ja vastaamaan eri liiketoimintojen tarpeisiin. Sijainti keskustassa mahdollistaa monipuoliset kulkuyhteydet ja tuo mukanaan myös lukuisia lounas- ja ajanviettopaikkoja, toteaa M-Files Oy:n Chief People Officer Petra Rosvall.

– GO21 on A. Ahlström Kiinteistöjen ensimmäinen kohde Tampereella. Tampereen elinvoima ja vilkas ydinkeskusta on tehnyt meihin suuren vaikutuksen. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että myös M-Files valitsi GO21:n uudeksi sijaintipaikakseen, iloitsee A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kiinteistöjohtaja Pia Lindborg.

– GO21:n rakennustyöt etenevät aikataulussa. Tilojen vuokraustilanne on erinomainen, ja kohde on lähes täyteen vuokrattu. Tiloja ovat vuokranneet muun muassa Gofore, Fellowmind, Aitoleipä ja Jatke Pirkanmaa. Olemme erittäin iloisia siitä, että saimme M-Filesin mukaan GO21:n vuokralaisten joukkoon, kertoo Jatke Pirkanmaa Oy:n projektijohtaja Rauno Kulmala.

Lisätiedot:

Jatke: GO21-toimitalon tilaratkaisuista ja vapaista tiloista antavat lisätietoja hankekehitysjohtaja Mikko Halme, puh. 040 752 0574/ mikko.halme@jatke.fi sekä hankekehitysjohtaja Jari Seppälä, puh. 050 330 1848/ jari.seppala@jatke.fi.

A. Ahlström Kiinteistöt Oy: Kiinteistöjohtaja Pia Lindborg, puh 050 328 8579 / pia.lindborg@a-ahlstrom.fi

M-Files Oy: Sirpa Levola, markkinointijohtaja, puh. 050 404 0734 / sirpa.levola@m-files.com

Lue lisää: www.go21.fi

Vuonna 2009 perustettu Jatke on luotettava, kotimainen ja henkilöomisteinen rakennusyhtiö. Rakennamme ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Urakoimme ja kehitämme toimitila-, asunto- ja saneerauskohteita. Jatke-konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Toimitilat Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Julkisivut Oy. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kouvolassa. Jatkeella työskentelee 350 rakentamisen ammattilaista. Lue lisää: www.jatke.fi

A. Ahlström Kiinteistöt Oy hallinnoi Ahlström Capitalin kiinteistö- ja metsäomaisuutta ml. historiallinen ruukkialue Noormarkussa. Kiinteistö- ja metsäsijoitusten yhteenlaskettu arvo on noin 380 miljoonaa euroa. A. Ahlström Kiinteistöt etsii uusia sijoituskohteita, joissa on mahdollisuus luoda arvoa aktiivisen omistajuuden sekä kiinteistöjen kehitys- ja konversiohankkeiden kautta. Yhtiö sijoittaa keskeisillä paikoilla sijaitseviin toimitilakohteisiin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. www.ahlstromcapital.com

M-Files on yksi tiedonhallinnan maailmanlaajuisista johtajista. M-Filesin metatietopohjainen dokumenttienhallinta-alusta auttaa tietotyöntekijöitä löytämään välittömästi oikean tiedon missä tahansa asiayhteydessä, automatisoimaan liiketoimintaprosesseja ja hallitsemaan tietoja tehokkaasti. Tämä antaa yrityksille kilpailuetua ja merkittävän tuoton investoinnille, kun ne voivat tarjota paremman asiakaskokemuksen ja laadukkaampaa työtä pienemmällä riskillä. Lisätietoja: www.m-files.fi