Hyppää sisältöön

Nimityksiä Jatke-konsernissa

Jukka Hannus on nimitetty Jatke Oy Tampereen aluejohtajaksi

Rakennusinsinööri Jukka Hannus on nimitetty Jatke Oy Tampereen aluejohtajaksi. Jukalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus rakennusliiketoiminnasta. Uuteen tehtävään hän siirtyy NCC:ltä.

”Minulla on hyvä tuntuma Tampereen alueesta ja sen toimijoista. Tämä on vahva ja voimakkaasti kehittyvä alue, jossa on merkittävä rakentamisen volyymi. Aloitan uuden työni hyvällä mielellä. On ilo tulla osaksi tätä organisaatiota.  Meillä on kasassa hyvä joukkue, jonka kanssa tulemme entisestään vahvistamaan Jatkeen roolia Tampereen alueen rakennusliiketoiminnassa”, toteaa uusi aluejohtaja Jukka Hannus.

Lisätietoja: Jukka Hannus, jukka.hannus@jatke.fi, puh. 050 593 6171

Satu Justander on nimitetty Jatke Uusimaa Oy:n talousjohtajaksi

Satu Justander on aloittanut Jatke Uusimaa Oy:n talousjohtajana. Satu on siirtynyt Jatkeelle YIT Talo Oy:stä. Lemminkäinen-konsernissa Satu työskenteli 16 vuotta mm. talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä, joten rakennusalasta hänellä on vankka kokemus.

”Olen kuullut Jatkeesta paljon positiivista ja odotan innolla, että pääsen käynnistämään työni täällä. Aamulla on mukava kääntää auton keula kohti Hyvinkäätä tiedostaen työskentelevänsä Jatke-tiimissä ”, toteaa Satu.

Lisätietoja: Satu Justander, satu.justander@jatke.fi, puh. 040 771 1366