Hyppää sisältöön

Mikko Kuusakoski Jatke-konsernin tietohallintojohtajaksi

Mikko Kuusakoski

DI Mikko Kuusakoski on nimitetty Jatke-konsernin tietohallintojohtajaksi. Mikko aloitti tehtävässään elokuun 2021 lopussa. Hän vastaa Jatke-konsernin tietohallinnon johtamisesta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Mikko vetää Jatkeen tietohallintotiimiä ja raportoi kehitysjohtaja Sakari Aaltoselle.

Mikolla on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta sekä liiketoimintaprosessien digitalisoinnista. Hän on työskennellyt kiinteistöalalla 12 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta YIT:n palveluksessa. Ennen Jatkeelle siirtymistään Mikko vastasi YIT:n datan ja analytiikan asiantuntijatiimin johtamisesta, kokonaisvaltaisesta tietoalustojen kehittämisestä ja hyödyntämisestä YIT-konsernissa sekä digitaalisen tiedonvaihdon kehittämisestä YIT:n avainkumppaneiden kanssa.

– Kahdeksan vuoden tausta kiinteistöliiketoiminnassa ennen siirtymistäni tietohallinnon vastuutehtäviin auttaa minua keskittymään koko yrityksen toiminnan kannalta olennaisiin asioihin. Jatkeen tavoitteena on tarjota henkilöstölleen rakennusalan paras työntekijäkokemus. Tietohallinnon näkökulmasta sen olennaisempaa tavoitetta ei olekaan. Sitä haluan rakentaa – yhdessä muiden jatkelaisten kanssa, Mikko kertoo.

– Alan paras työntekijäkokemus on meille strategisesti tärkeä tavoite, jossa tietotekniikalla on keskeinen rooli. Panostamme merkittävästi aiempaa enemmän digitalisaatioon, mutta vältämme alalle tyypillisen karikon keskittymällä yksittäisten järjestelmäinvestointien sijaan kokonaisvaltaiseen jatkuvaan parantamiseen. Jatke on nopean kasvunsa myötä poikkeuksellisessa kehitysvaiheessa, jossa pääsemme rakentamaan parasta – tehokkaasti ja ketterästi – ilman menneisyyden painolastia. Mikko tuo tiimiin huikean määrän osaamista ja kokemusta, joka on kriittistä näiden kunnianhimoisten tavoitteidemme saavuttamisessa, iloitsee Jatkeen kehitysjohtaja Sakari Aaltonen.