Hyppää sisältöön

Länsi-Suomessa jatkaa Jatke Länsi-Suomi Oy

20.09.2016

Jatke Oy:n hallitus on päättänyt perustaa uuden tytäryhtiön, joka jatkossa vastaa Jatke-konsernin toiminnoista Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Jatke Länsi-Suomi Oy aloitti toimintansa 20.9.2016 ja sen kotipaikka on Turku. Jatke Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Aaltonen. Aaltonen on toiminut aikaisemmin Jatke Oy:n aluejohtajana Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Jatke Länsi-Suomen omistavat Jatke Oy, toimiva johto ja osa avainhenkilöistä. Muutoksen tavoitteena on entistä paremmin vastata paikallisiin rakentamistarpeisiin, sekä sitouttaa toimiva johto ja avainhenkilöitä yrityksen kehittämiseen.
– Meillä on erittäin hyviä kokemuksia vastaavanlaisesta toimenpiteestä Uudellamaalla, jonka vuoksi yhtiöittämispäätös oli helppo tehdä, kertoo Jatke Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Eloranta.

Jatke-konsernin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2016 noin 210 miljoonaa euroa ja se työllistää kaiken kaikkiaan 370 rakennusalan ammattilaista. Varsinais-Suomen ja Satakunnan henkilöstö jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Muutokseen ei liity säästötoimenpiteitä. Jatke Oy siirtää liiketoimintakaupalla kaikki Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueiden toimintonsa, kalustonsa ja henkilöstönsä Jatke Länsi-Suomi Oy:lle. Muutos ei vaikuta asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa aikaisemmin tehtyihin sopimuksiin.

– Jatkeella on hyvä maine sekä laaja asiakas- ja yhteistyöverkosto Länsi-Suomen alueella. Jatkammekin ylpeänä laadukasta rakentamista osaavan henkilökunnan kanssa, jatkaa toimitusjohtaja Jukka Aaltonen.

Lisätietoja:
– toimitusjohtaja Jukka Aaltonen, Jatke Länsi-Suomi Oy, puh. 050 597 8889
– hallituksen puheenjohtaja Esa Eloranta, Jatke Oy, puh. 0400 559 091