Hyppää sisältöön

Kesärekry 2023 on alkanut

Haluatko rakentaa piirun verran paremmin yhdessä huippuammattilaisten kanssa?

Tervetuloa rentoon työyhteisöön. Tarjoamme erinomaisen alustan ammatilliseen kehitykseen, hyvät työvälineet, kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyden ja lounasedun. Jatkelaiset tekevät itsenäisiä päätöksiä ja arvostavat aidosti toisiaan sekä positiivisen tekemisen meininkiä.

Palkkaamme joka kesä kymmeniä nuoria työnjohto-, haalari- ja toimistoharjoitteluihin. Olisiko sinusta joukkomme jatkeeksi? Kesärekry 2023 on käynnistynyt.

HAE KESÄTÖITÄ NYT

Opiskelijat Jatkeella

Olemme jatkuvasti kiinnostuneet ottamaan joukkoomme alalle ponnistavia opiskelijoita opintojensa eri vaiheissa. Jatkelaiset ovat motivoituneita, taitavia ja ammattiylpeitä tekijöitä, joiden esimerkistä voi ammentaa paljon tulevalle uralle rakentamisen parissa.

Urallaan ensiaskelia ottavat saavat opintoja peilaavan tason mukaista vastuuta ja sitä kautta mahdollisuuden näyttää kykynsä ja lunastaa paikkansa jatkelaisena niin halutessaan. Tule siis kanssamme oivaltamaan, oppimaan ja kokemaan rakennusala kannustavassa ja leppoisassa ilmapiirissä, odotamme sinua! Lue lisää Jatkeen opiskelijoille tarjoamista mahdollisuuksista.