Hyppää sisältöön

Julkisivukohde Lauttasaareen valmistumassa

Jatke Julkisivut Oy:n noin vuoden kestäneet julkisivun korjaustyöt As Oy Särkiniementie 25:ssa valmistuvat joulukuussa 2019. Kyseessä on vuonna 1976 valmistuneen kerrostalon merkittävästä ulkoisesta päivityksestä tämän päivän vaatimuksiin.

As Oy Särkiniementie 25:stä purettiin 30 vanhaa parveketta. Tilalle asennettiin uudet parveketornit ja taustaseinät eristettiin sekä levytettiin uudelleen. Parvekkeille asennettiin myös lasiset parvekekaiteet ja lasitukset. Julkisivuosuudet eristerapattiin, mikä paransi talon lämmöneristävyyttä ja lisäksi muutti talon kokonaisilmettä merkittävästi.

”Projekti on edennyt hyvin ja työn laatu on erinomainen. Haasteellisin osuus projektissa oli parvekeasennuksen liitos ja asemointi. Noin 5 tonnia painavat parvekelaatat istutettiin toiselta puolelta teräspilariin ja toiselta pieliseinän päälle. Kaikkiaan yhteistyö taloyhtiön ja hallituksen kanssa oli aina ratkaisukeskeistä. Asiat nostettiin pöydälle asioina ja ne ratkaistiin hyvässä yhteistyössä. Uskon, että Jatke jätti kohteeseen hyvän muistijäljen tavastaan toimia. Siitä kertoo osaltaan myös talon asukkaiden lähettämät kuvat sisustetuista parvekkeistaan minulle”,
toteaa tyytyväinen Jatke Julkisivut Oy:n vastaava työnjohtaja Arttu Karjalainen.

 

Lisätiedot: Vastaava työnjohtaja Arttu Karjalainen arttu.karjalainen@jatke.fi