Hyppää sisältöön

Juha Uotila nimitetty Jatkeen asiakkuuksista ja kaupunkikehityksestä vastaavaksi johtajaksi

Juha Uotila

Juha Uotila on nimitetty Jatke-konserniin johtajaksi vastuullaan asiakkuudet ja kaupunkikehitys. Työssään Uotila vastaa omakehitteisten kaupunkikehityshankkeiden sujuvasta toteutuksesta ja sidosryhmätyöstä.

Juha Uotila siirtyi Jatkeelle Lujatalolta, jossa hän on toiminut kiinteistö- ja kaupunkikehitysjohtajana viimeiset 2,5 vuotta. Ennen siirtymistään Lujatalolle hän työskenteli 8 vuotta johtajana SYK Oy:ssä vastaten kampuskehityksestä, asiakkuuksista sekä markkinoinnista. Rakennusalalla Uotila on toiminut vuodesta 1997 lähtien erilaisissa rooleissa ja organisaatiossa, muun muassa NCC:llä, YIT:llä, YH Kodit Oy:llä, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:llä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri sekä KiRa EMBA.

– Liityn todella mielelläni Jatkeen ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen porukkaan. Kaupunkirakenne muuttuu koko ajan. Muutokset rakenteessa mahdollistavat uusia asumis- ja työpaikkakeskittymiä. Jatke haluaa olla mukana tässä muutoksessa yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haastetaan yhdessä kaupunkirakennetta ja tunnistetaan uusia aihiota, Juha Uotila sanoo.

– Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Juhan täydentämään hankekehitysyksikköämme. Jatkeen hankekehityksen ytimessä ovat asiakkaat ja sidosryhmät. Juhan osaamisen ja kokemuksen myötä pystymme palvelemaan heitä jatkossa entistäkin paremmin, kertoo Jatke-konsernin kiinteistöjohtaja Jesper Lindgren.