Jatke – Parasta Rakentamassa

Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä. Strategiamme peruspilarit vuosille 2021-2025 ovat osaaminen, kannattavuus, kasvu ja mielikuva.

Kasvu

Haluamme rakentaa parempaa yhteistyötä nykyisten asiakkaidemme kanssa. Laajennamme palvelutarjontaamme ja tehostamme toimintaamme nykyisten kumppaneidemme kanssa.

Kannattavuus

Valmistaudumme rakennusalan murrokseen terävöittämällä toimintatapojamme, riskienhallintaa ja tiedolla johtamista. Varmistamme, että meillä on alan paras projektinhallinta.

Osaaminen

Kasvaaksemme parhaaksi tarvitsemme myös lisää huippuosaajia.  Pidämme edelleen erinomaista huolta nykyisistä työntekijöistämme. Haluamme tarjota alan parhaan työntekijäkokemuksen. Kehitämme henkilöstömme osaamista ja johtamista varmistaaksemme, että työntekijämme saavat kukoistaa myös tulevaisuudessa.

Mielikuva

PARASTA RAKENTAMASSA. Haluamme varmistaa, että Jatke lunastaa tämän lupauksen. Ollaksemme tunnetusti paras suomalainen rakennusyhtiö 2020-luvulla keskitymme avoimeen, ajantasaiseen ja mielikuvaamme tukevaan viestintään ja markkinointiin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja henkilöstöämme ja kehitämme toimintaamme palautteen perusteella.

Jatkeen missio:

PARASTA RAKENTAMASSA.

Jatkeen visio:

Tunnetusti paras suomalainen rakennusyhtiö 2020-luvulla.

Jatkeen strategia