Hyppää sisältöön

Jatke Uusimaa rakentaa 170 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa Länsi-Pasilaan

11.11.2016

Apteekkien Eläkekassa, Yleisradion Eläkesäätiö sekä Ässä-Asunnot Oy ovat muodostaneet yhteissijoituskonsortion, jonka omistama asunto-osakeyhtiö on solminut urakkasopimuksen Jatke Uusimaa Oy:n kanssa 170 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta.

Asunnot rakennetaan Länsi-Pasilaan Uutiskadun ja Radiokujan kulmaan, jossa sijaitsi aiemmin Yleisradion tuotantotilaa. Rakennustyöt alkavat lähikuukausina ja hanke valmistuu syksyllä 2018.

– Aiemmin olemme keskittyneet lähinnä toimitilamarkkinoille ja nyt tehty sijoitus on Yleisradion Eläkesäätiön ensimmäinen asuntorakentamiseen, kertoo Yleisradion Eläkesäätiön kiinteistöpäällikkö Jarkko Juutinen. On hienoa, että olemme löytäneet hyvät ja kokeneet yhteistyökumppanit tähän projektiin.

Jatke Uusimaan hallituksen puheenjohtaja Esa Eloranta toteaa, että kyseinen hanke on yrityksen yksi suurimmista ja tärkeimmistä yksittäisistä projekteista.
– Olemme tyytyväisiä siitä luottamuksesta, jota yhteissijoituskonsortio on osoittanut yritystämme kohtaan.

Vuokra-asuntojen lisäksi Jatke Uusimaa tulee rakentamaan niiden viereen kaksi asuinkerrostaloa, joissa on yhteensä 120 RS-asuntoa. Omaperusteinen asuntotuotanto käynnistetään keväällä 2017.

Lisätietoja:
– Apteekkien Eläkekassa, kiinteistöpäällikkö Antti Jäntti, 045 857 3422
– Yleisradion Eläkesäätiö, kiinteistöpäällikkö Jarkko Juutinen, 050 390 0142
– Jatke Uusimaa Oy, hallituksen puheenjohtaja Esa Eloranta, 0400 559 091