Hyppää sisältöön

Jatke urakoi NREP Logicentersille lajittelukeskuksen Pirkkalaan

NREP Logicentersin uuden kohteen vuokralaiseksi tulee PostNord Oy, jolle rakennetaan uusi terminaalirakennus ja toimistotiloja Kurikantielle Pirkkalaan. Lähes 5000 m2 tilat tulevat sijaitsemaan erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Rakennustyöt ovat käynnistyneet tämän syksyn aikana ja käyttäjälle tilat valmistuvat kesällä 2021. Jatke toimii hankkeen KVR-urakoitsijana. 

Teräsrunkoisen terminaalin jänneväli on noin 45 metriä ja sisäkorkeus noin 12 metriä. NREP Logicentersin tavoitteena on lämmittää lajittelukeskus geoenergialla ja tuottaa osa rakennuksen sähköenergiasta aurinkovoimalla. Yhtiö on keskittynyt kehittämään logistiikkakiinteistöjä, joilla on mahdollisimman pieni hiilijalanjälki ja alhainen energiankulutus.

”Rakennustyöt käynnistyivät nopeasti joustavalla sekä päämäärähakuisella rakenne- ja teräsrakennesuunnittelulla. Kohteen ensimmäiset runkosuunnitelmat valmistuivat tuotantoon vain kolmessa viikossa. Nopean ja sujuvan suunnittelun mahdollisti hyvä yhteistyö kaikkien projektin toimijoiden kesken”, toteaa Jatke Pirkanmaa Oy:n työpäällikkö Aaro Rytky.

Lisätietoa: Jatke Pirkanmaa Oy, työpäällikkö Aaro Rytky, aaro.rytky@jatke.fi