Hyppää sisältöön

Jatke Rakentaa: Uramon koululla harjannostajaiset

Kuva: ”Kun kaikki tietävät mitä ja milloin tehdään, tulee kerralla valmista” toteavat kirvesmies Jarmo Kaunisto ja toimitusjohtaja Hannu Anttonen. Hyvähenkisessä keskustelussa mukana olivat myös johtaja Pauli Karjalainen (vas.) ja työpäällikkö Esa Rautanen (oik.).

Lokakuun ensi päivinä vietettiin Uramon koulun harjannostajaisia Riihimäellä. Rakennukseen tulevat opetustilat luokka-asteille 1 – 5, päiväkoti 75 lapselle sekä esiopetustilat kolmelle ryhmälle. Yhteensä tilat ovat suunniteltu noin 500 lapselle ja 60 työtekijälle.

Rakentuvan koulun suunnitellussa on painotettu tilojen monikäyttöisyyttä. Tätä päivää on myös, että opetustilat ovat avointa oppimisympäristöä. Lisäksi rakennuksen monipolvinen muoto mahdollistaa suojaiset ja miellyttävät piha-alueet eri-ikäisille lapsille.

Tilaisuuden juontajan mukaan harjannostajaiset olivat luokkaa deluxe: perinteisen hernekeiton sijasta tarjolla oli lihakeittoa. Mikrofonin varressa kultiin rakennuttajan puolesta Riihimäen kaupungin hallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuria, Jatkeelta toimitusjohtaja Hannu Anttosta ja työntekijöiden puheenvuoron käyttänyttä Jarmo Kaunistoa.

Suunnittelu, rakentaminen ja hyvä yhteistyö työmaalla saivat kiitosta kaikissa puheenvuoroissa. Anttonen toi puheenvuorossaan esille mm. laadun olevan Jatkeelle perusasia, olipa sitten kyseessä rakennustekniset asiat tai yhteistyö työmaalla.

”Meille on arkipäivää panostaa esimerkiksi rakentamisen aikaiseen kosteudenhallintaan. Tälläkin työmaalla rakennuksen kosteusolosuhteita ja lämpötiloja on seurattu digitaalisesti ympäri vuorokauden. Haluan kiittää työnmaan vastaavaa työnjohtajaa Janne Pylkköstä tiimeineen ja kaikkia hankkeessa mukana olevia tahoja. Urakka on edennyt aikataulussa ja erittäin hyvässä yhteystyössä eri osapuolten kesken”, kiteyttää Hannu Anttonen.

Työntekijöiden puheenvuorossa Jarmo Kaunisto kiitteli vuolaasti työmaalla olevan porukan ammattitaitoa ja yhteishenkeä. Työmaalla tämä näkyy siten, että turhaa säätöä ei ole: kun kaikki tietävät mitä ja milloin tehdään, tulee kerralla valmista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue Uramon koulusta lisää

Uramon koulu, referenssi >>

Uramon koulu luovutettiin Riihimäen kaupungille >>