Hyppää sisältöön

Jatke rakentaa Lidlin Järvenpään jakelukeskuksen laajennuksen

 

Lidl Suomi Ky ja Jatke Oy ovat allekirjoittaneet 28.11.2018 kokonaisurakkasopimuksen Lidlin Järvenpään jakelukeskuksen laajennuksesta. Juuri valmistuneeseen yhteen Suomen suurimpaan jakelukeskukseen rakennettava laajennusosa on kooltaan noin 12 500 kem2. Hanke käynnistyy välittömästi ja valmistuu tammikuussa 2020.

”Olemme kokenut logistiikkarakentaja ja organisaatiollemme Lidl on tuttu yhteistyökumppani. Tässä projektissa on henkilöitä, jotka ovat olleet rakentamassa jo Lidlin ensimmäistä jakelukeskusta Suomeen vuosituhannen alussa. Projektin ydintiimi tulee suoraan Logitirin Tuusulan logistiikkakeskustyömaalta, mikä valmistui juuri sopivasti marraskuun loppuun mennessä. Toteutusvaiheessa voimme hyödyntää laajennusosasta tehtyä BIM-mallinnusta, mikä parantaa entisestään hankkeen kokonaisuuden hallintaa”, kertoo Jatke Oy:n toimitilarakentamisen johtaja Pauli Karjalainen.

Laajennushankkeessa noudatetaan koko rakentamisen laadunvarmistusmenettelyn pohjana ollutta BREEAM-ympäristösertifiointia. Sertifikaatti ohjaa rakennuksen suunnittelua, rakentamista ja käyttöä. Järvenpään jakelukeskuksessa sertifikaatin vaatimukset on huomioitu mm. maankäytön suunnittelussa, energia- ja elinkaarisuunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa.

”Lidlillä ja Jatkeella on ollut menestyksekästä yhteistyötä jo pitkään niin logistiikkakeskus- kuin myymälärakentamisenkin puolelta. Jatke on lunastanut Lidlin odotukset ja omaksunut hienosti Lidlin vastuulliset tavat toimia. Tällä hankkeella saamme mainion jatkumon pitkään jatkuneelle hyvälle yhteistyölle, projektipäällikkö Kalle Hintikka, Lidl Suomesta sanoo.

 

Lisätietoja:

Jatke Oy, Pauli Karjalainen, Johtaja toimitilarakentaminen, puh. 040 722 1068, pauli.karjalainen@jatke.fi

Lidl viestintä, media@lidl.fi 09 2345 6400