Hyppää sisältöön

Jatke Pirkanmaa Oy:lle KVR-urakkasopimus palloiluhallin rakentamisesta Valkeakoskelle

Jatke Pirkanmaa Oy ja Valkeakosken Palloiluhalli Oy ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen 6.8.2019 uuden palloiluhallin rakentamisesta Valkeakoskelle. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa rakennustoimisto Tolppa Oy ja palloiluhalli luovutetaan käyttäjälle projektiaikataulun mukaan viimeistään syyskuussa 2020.

 

Palloiluhallin koko on 6670 m2, johon on tulossa 55 x 95 metrinen kenttäalue. Palloiluhallirakennus sisältää myös kahvion, katsomotasanteen sekä sosiaalitilat. Uusi halli rakennetaan ennen kaikkea parantamaan alueen harjoitusolosuhteita, mutta kentän mitoitus mahdollistaa myös viralliset ottelut A-junioreiden SM-sarjaa ja miesten kakkosdivisioonaan saakka.

”Olemme tyytyväisiä, että Valkeakosken Palloiluhalli Oy päätyi valinnassaan meihin. Rakennuslupasuunnitelmat olivat jo valmiina, kohteen lopulliset suunnittelutyöt saadaan valmiiksi syyskuun loppuun mennessä ja uskon varsinaisen rakennustyön käynnistyvän vielä tämän vuoden puolella. Maanrakennustyöt aloitetaan syyskuussa. Rakentamisessa erityispiirteenä on kattoristikoiden pitkä jänneväli, yli 60 m, sekä tästä johtuen perustuksiin tulevat jälkijännitetyt betonipalkit, kertoo Jatke Pirkanmaa Oy:n työpäällikkö Juha Hautaniemi.

Valkeakosken Palloiluhalli Oy:n toimitusjohtaja Timo Kukkonen on tyytyväinen, että rakennusurakkakilpailu on saatu nyt päätökseen.

”Saimme riittävästi urakkatarjouksia, joista valitsimme yhtiölle kokonaisratkaisultaan parhaan vaihtoehdon. Odotan innolla varsinaisen rakennustyön käynnistymistä Jatke Pirkanmaa Oy:n kanssa”, tiivistää toimitusjohtaja Timo Kukkonen.