Hyppää sisältöön

Jatke Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Hannu Anttonen

20.11.2017

Lehdistötiedote 20.11.2017

Jatke Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Hannu Lokan tehtävästään. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä. Tilalle on nimitetty aikaisemmin Jatke Uusimaa Oy:n toimitusjohtajana toiminut Hannu Anttonen (51). Hän aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi. Hannu Anttonen on toiminut rakennus- ja kiinteistöalalla reilut 25 vuotta, joista viimeiset neljä vuotta hän on vetänyt menestyksekkäästi Jatke Uusimaan toimintoja.

”Jatke on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Kasvua tarvitsemme edelleen päämarkkinaalueillamme, mutta haluamme myös tehostaa operatiivista toimintaamme. Koen, että Jatke on ainutlaatuinen yhtiö suomalaisessa rakennusmaailmassa. Uusi tehtävä on minulle kunnia ja hieno mahdollisuus päästä kehittämään yhdessä henkilöstömme kanssa koko Jatkeen liiketoimintaa”, kertoo Hannu Anttonen.

Jatke Oy on 2009 perustettu rakennuskonserni, jonka osaamista ovat niin asuntotuotanto, saneeraus, toimitilarakentaminen kuin kiinteistökehityskin. Jatke-konsernin liikevaihto tulee olemaan 2017 noin 260 M€ ja yritys työllistää reilut 400 henkilöä. Jatke toimii kattavasti koko Etelä-Suomen alueella omaten vahvan paikallistuntemuksen toimialueillaan. Jatkekonsernilla on toimipisteitä Kouvolassa, Helsingissä, Tampereella, Turussa, Hyvinkäällä ja Lahdessa.

Lisätietoja:
Jatke Oy
Esa Eloranta, hallituksen puheenjohtaja
esa.eloranta@jatke.fi
Puh. 0400 559 091

Lataa tiedote tästä (pdf)