Hyppää sisältöön

Jatke Oy valittu Nummelan Prisman pääurakoitsijaksi

19.09.2017

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ja Jatke Oy ovat allekirjoittaneet rakennusurakkasopimuksen Nummelan Prisman laajennus- ja saneerausprojektista. Jatke Oy toimii pääurakoitsijana sekä laajennusosassa että nykyisen Prisman saneeraamisessa. Projektit valmistuvat vuonna 2018 siten, että noin 6100 k-m2 suuruinen laajennusosa valmistuu keväällä ja Prisman noin 8700 k-m2 saneeraus loppuvuonna. Runkotoimituksen ja talotekniikkatyöt SSO teettää alistettuna sivu-urakoina. Hanke on kokonaisuudessaan SSO:lle runsaan 20 miljoonan euron investointi.

”Kohde on logistisesti haastava. Rakennammehan uudisrakennuksen vahan Prisman kylkeen, jolloin sulauttaminen ja rakentaminen tehdään kaupan palvellessa asiakkaitaan normaalisti. Laajennusosan valmistuttua toteutamme nykyisen Prisman saneerauksen lohko kerrallaan, koska tällaisessa kohteessa mm. pölyn ja siisteyden hallinta ovat keskeisessä roolissa. Hyvällä suunnittelulla ja toteutuksella pyrimme lopputulokseen, mikä häiritsee mahdollisimman vähän päivittäistavarakaupan normaalia asiakaspalvelua”, toteaa tuotantopäällikkö Pasi Siikaluoma.

Jatke Oy on vahva suomalainen rakennuskonserni, jonka liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 265 M€ ja työllistää kokonaisuudessaan reilut 400 henkilöä.

Lisätietoja:
Jatke Oy, Pasi Siikaluoma, Tuotantopäällikkö, gsm 040 743 9793, pasi.siikaluoma@jatke.fi