Hyppää sisältöön

JATKE-konsernin toiminta COVID-19 pandemian aikana

Koronavirustilanne ja hallituksen määräämät välttämättömät toimenpiteet ovat haaste meille rakentajille ja koko yhteiskunnalle.

Toistaiseksi toimintamme jatkuu normaalisti. Jatkeen tavoitteena on jatkaa toimintaamme ja projektejamme mahdollisimman vähin häiriöin. Yritämme löytää ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin noudattaen samalla viranomaisten rajoituksia ja suosituksia tartunnan leviämisen rajoittamiseksi.

Seuraamme huolellisesti viranomaisten ja hallituksen suosituksia ja ohjeita, ja päivitämme omia ohjeitamme niiden mukaisesti. Kehotamme kaikkia työntekijöitä huolehtimaan hygieniasta ja jaamme tietoa siitä, miten toimia oireiden ilmetessä.

Suosimme etätyötä ja varmistamme, että kaikkiin kokouksiin voi osallistua myös virtuaalisesti. Kaikki toimistomme ovat avoinna, vaikka monet työskentelevätkin kotoaan käsin nykyisten suositusten mukaisesti. Vältäthän kuitenkin turhaa vierailua toimipisteissämme.

Töiden jatkuminen Jatkeen työmailla

Työt Jatkeen työmailla jatkuvat nykyisen aikataulun mukaisesti, ellei muutoksista erikseen ilmoiteta. Noudatamme valmiuslain edellyttämiä toimia ja viranomaisten ohjeistuksia ja edellytämme, että kaikki työmaillamme toimivat samoin. Seuraamme tilannetta koko ajan ja ohjeistamme henkilöstöämme ja kumppaneitamme kaikilla projekteillamme.

Hyvä yhteistyökumppani. Selviämme tästä kaikesta yhdessä Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta teemme yhdessä oman henkilöstömme, aliurakoitsijoiden ja tavarantoimittajien kanssa kaikkemme, että projektit etenevät suunnitellusti ja saamme luovutettua ne asiakkaillemme aikataulussa.

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme!

Jatke Oy

Hannu Anttonen
Konsernin toimitusjohtaja