Hyppää sisältöön

Harjannostajaiset Teräsnyrkin työmaalla

Teräsnyrkki Steel Oy:lle keväällä valmistuvan tuotantotilan harjannostajaisia vietettiin tammikuun lopulla. Paikalla oli sekä rakennushankkeeseen liittyviä vieraita että tulevan tuotantotilan uudet käyttäjät. Yhteensä harjannostajaisia vietettiin yli 70 vieraan voimin.

 

Työpäällikkö Esa Rautanen ja rakentajan puheenvuoro.

Jatke Oy:lle Vantaan Hakkilaan rakennettava KVR-kohde on jo toinen omaperusteinen hanke lyhyen ajan sisään. Loppuvuodesta 2017 valmistui omaperusteinen hanke Oy Hako Groud & Garden AB:n uusista tuotantotiloista, jonka viereen on nyt nousemassa Teräsnyrkki Steel Oy:n uudet teräskonepajatuotantotilat. Rakennustyömaa käynnistyi louhintatöillä keväällä 2018. Kaikkiaan kalliota louhittiin pois yli 15 000 kuutiota.

”Kuukauden sykleissä olemme edenneet ilman murheita, mistä suuri kiitos kuuluu kaikille työmaalla työskenteleville henkilöille. Hyvä suunnittelu, ennakointi ja valvonta ovat mahdollistaneet rakentamisen sujuvan etenemisen. Harjannostajaispäivänä oli hieno tavata myös tulevat käyttäjät ja kuulla heidän positiiviset kommentit uusista työtiloista. Tämän jälkeen on hyvä ottaa vielä pieni loppukiri, sillä hanke valmistuu jo helmikuun lopulla” täsmentää Jatke Oy:n työpäällikkö Esa Rautanen.