Hyppää sisältöön

Asuntomyynti

Asunto Oy Tampereen Tammelan puistokatu 31

Asunto Oy Tammelan Puistokatu 31

Tampereen suosituimmalle asuinalueelle Tammelaan, Torin kupeeseen nousee Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu. Loistavalla sijainnilla olevan kerrostalokohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy alkuvuodesta 2020 ja asukkaille kodit ovat muuttovalmiita vuoden 2022 keväällä.

Kohde on loppuunmyyty.

Osoite: Tammelan Puistokatu 31, Tampere

Huoneistokoot: 1h-k – 6h+k / 20m² – 160m²

Huoneistojen lukumäärä: 77

Valmistuminen: 04/2022

Autopaikat: 18

Tontin omistus: Oma

Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31 on moderni uudiskohde idyllisellä Tammelan asuinalueella. Kohteeseen tulee kaikkiaan 77 asuntoa, autopaikkoja ja edistykselliset yhteistilat asukkaiden käyttöön. Asuinkerrostalon katutasossa on kaksi liiketilaa ja muutamia asuntoja, jotka avautuvat omalle rauhalliselle pihalle. Pääsääntöisesti asunnot sijoittuvat kerroksiin 2 – 8, joiden pinta-alat vaihtelevat tehokkaista 20 neliön yksiöistä aina tilaviin 159 neliön kulmahuoneistoon. Kerrostalon yhdeksännessä kerroksessa sijaitsevat osakkaiden yhteiskäytössä olevat innovatiiviset sauna-, suihku- ja pukeutumistilat, mukavaan yhdessäoloon soveltuva olohuone keittiöllä, kuntoilutila sekä kattoterassi.

Tammelan Puistokadun sijainti on kuin tehty laadukkaaseen kaupunkiasumiseen, sillä se sykkii elämää ja elinvoimaa. Tammelan kaupunginosa omaa vahvan identiteetin, jonka sydämenä toimivan Tammelan Torin kauppiaat palvelevat kaupunkilaisia aktiivisesti niin kesä- kuin talvipäivinäkin. Tammelasta löytyy poikkeuksellisen paljon kivijalkaputiikkeja, ravintoloita, kahviloita sekä muita palveluja niin laadukkaaseen arkeen kuin juhlan hetkiin.

Kohteen tiedot

Osoite

Tammelan Puistokatu 31, Tampere

Huoneistokoot

1h-k - 6h+k / 20m² - 160m²

Kohteen myynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.