Hyppää sisältöön

Asuntomyynti

Asunto Oy Pirkkalan Välke

As Oy Pirkkalan Välke, Pirkkala

Välkken kaikki asunnot on myyty.

Välke sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Pyhäjärven rantamaisemassa. Lähellä on Pereensaari ja suojeltu rantaviheralue. Vastarannalla siintää kansallismaisema Pyynikin harju, idän suunnalla Tampere ja lännen suuntaan avautuvat laajat vesistönäkymät kohti Nokiaa. Tontti on suuri ja se on jaettu toiminnallisiin leikki- ja oleskelualueisiin sekä istutettuun omenapuutarhaan. Tontti laskee hieman rannan suuntaan.

Rakennus sijaitsee tontilla vinosti rantaviivaan nähden, mikä mahdollistaa vesistön näkymisen useimpiin asuntoihin ja on otollinen ilmansuuntiin nähden. Kerrosmäärän vaihtelulla neljästä viiteen on luotu vaihtelua rakennuksen silhuettiin ja rikottu massan perusmuotoa. Rakennus on sovitettu ympäristöön rapatuilla valkoisilla osilla ja harmaansininen väri luo sille oman persoonallisen leimansa vesistön äärellä. Arkkitehtuurissa on pyritty ajattomaan selkeyteen ja aikaa kestäviin ratkaisuihin sekä estetiikassa että rakenneteknisissä ratkaisuissa.
Asunnot on suunniteltu siten, että asunnot avautuvat maisemaan ja oleskelutilat ovat avaria. Yhteistilat sijaitsevat kellarikerroksessa ja pysäköintipaikat tontin rajalla maanalaisessa pysäköintihallissa sekä maanpäällisellä paikoitusalueella. Pysäköintiratkaisulla on minimoitu pysäköintialueiden pinta-ala ja voitu korostaa alueen puutarhamaisuutta.

Kohteen tiedot

Osoite

VÄLKKEEN KAIKKI ASUNNOT ON MYYTY

Kohteen myynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.