Hyppää sisältöön

Asuntomyynti

Asunto Oy Pirkkalan Kimmel

As Oy Pirkkalan Kimmel

As Oy Pirkkalan Kimmel rakentuu Pyhäjärven rantamaisemaan, kauniin Pereensaaren viereen. Järvimaisema avautuu usealle puolelle rakennusta. Luonnonläheisyydestä voi nauttia myös taloyhtiön tontille istutettavasta omenatarhasta. Mahtavan sijaintinsa,  sekä laadukkaan suunnittelun ansiosta Kimmel on todellinen arvokohde.

Järven ja luonnon ympäröimä laadukas kohde omalla tontilla

Asunto Oy Pirkkalan Kimmel rakentuu suurelle, n. 4412 m² tontille, joka on taloyhtiön omistama. Kimmel muodostuu 4-5 kerroksisesta asuinrakennuksesta. Asuntoja yhtiössä on 32 kpl ja porrashuone on varustettu hissillä. Tontille rakentuu asukkaiden iloksi mm. leikkialue, omenatarha, nurmialue sekä taloyhtiön autopaikat. 14 kpl autopaikoista sijaitsee taloyhtiön hallissa, jotta varsinaiselle piha-alueelle on saatu enemmän tilaa.  Tontin vierestä on käynti suoraan Pereen kävely- ja pyöräilyreitille ulkoilemaan ja urheilemaan. Rakennuksen ja tontin läheisyydessä sijaitsevaan Pereensaareen on vireillä asemakaavamuutos. Muutoksessa saareen on luonnosteltu mm. venepaikkoja, nuotiopaikka, pelikenttä, palstaviljelyä sekä pieni uimaranta.

Palvelut ja väylät lähellä

Pirkkala on tullut tunnetuksi hyvistä palveluistaan, joka on varmasti yksi päätekijä siihen, että Pirkkalassa asuvat Suomen tyytyväisimmät asukkaat. Lähellä sijaitsevat päiväkodit, koulut, Pirkkalan keskusta sekä Partolan kauppakeskittymä ovat nopeasti saavutettavissa ja palvelutarjonta on hyvin monipuolinen. Pirkkalan Pere sijaitsee alle 7 km päässä Tampereen keskustasta. Alueen kulkuyhteydet ovat loistavat. Moottoritie on saavutettavissa noin viidessä minuutissa ja Tampereen joukkoliikenteen pysäkki sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Tampereen rautatieasemalle on noin 7 km ja Tampere-Pirkkala lentoasemalle matkaa kertyy reilu 10 km. Tänä päivänä Pirkkala on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kunnista, joka tunnetaan hyvistä palveluistaan ja ihmisläheisestä toimintatavastaan ja jossa yhdistyvät modernin kaupunkimaisen elämän ja kodikkaan maalaiskunnan parhaat puolet.

Kohteen tiedot

Osoite

Pereensaarentie 8, 33950 Pirkkala

Huoneistokoot

1h+k - 5h+k+s / 28 m² - 146 m²

Huoneistojen lukumäärä

32

Autopaikat

halli- ja pihapaikkoja myynnissä

Valmistuminen

kevät 2020

Lämmitysmuoto

kaukolämpö. Lämpö jaetaan pattereilla

Tontin omistus

oma

Esitteet

Kohteen myynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.