Hyppää sisältöön

Asuntomyynti

As Oy Minerva Bost. Ab

As Oy Minerva Bost Ab -yhtiön alkuperäinen asuinrakennus (A-talo) on valmistunut jo vuonna 1911. Nyt yli sata vuotta myöhemmin samalle tontille on toteutettu täydennysrakentamisena uudisrakennus (B-talo), joka ammentaa arkkitehtuuriaan vanhaa rakennusta mukaillen.

As Oy Minerva Bost:n sijainti on erinomainen aktiivisesta kaupunkielämästä nauttivalle. Kaikki kaupungin keskustan palvelut, ravintolat, ruokakaupat ja putiikit ovat pienen kävely- tai pyörämatkan päässä. Pyöräilyn helpottamiseksi yhtiöön on rakennettu katutasoon laajat pyörävarastot, jonne menopelit saa säältä suojaan, mutta ne ovat kuitenkin aina helposti käytettävissä.

Historian havinaa urbaanissa ympäristössä, palvelujen keskellä

Talo sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja oman auton käyttöä helpottaa talon alle rakennettu kaksikerroksinen pysäköintihalli, josta on suora yhteys rakennuksen porrashuoneeseen ja hissiin.

Talon oleskelupiha sijoittuu autohallin kannen päälle, korkealle katutasosta. Piha tarjoaa loistavan paikan oleskeluun ja seurusteluun. Yhtiön asukkaiden käytössä on  myös patiolla varustettu laadukas saunaosasto, joka kutsuu viihtymään perheen tai vaikka ystävien kanssa.

Ripaus luksusta

As Oy Minerva Bost:n uudisrakennuksessa on yhteensä 65 asuntoa, joiden sisustusmateriaalit ovat tyylikkäitä ja ajattomia. 1-sauvaiset tammiparketit, AEG-kodinkoneet ja laadukkaat kalusteet tuovat ripauksen luksusta arkeen. Laatoitettu lattia eteisessä kestää kulutusta ja kosteutta. Vesikiertoinen lattialämmitys luo mukavat puitteet elämiseen ja sisustamiseen sekä tavallista korkeampi kerroskorkeus tuo väljyyttä ja ilmavuutta asumiseen. Kohteen asuntopohjissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen tehokkuuteen ja käytettävyyteen.

Kauppatori

2 km

Aurajoen ranta

80 m

Ala-aste Topeliuksen koulu

400m

Ruokakauppa

300 m

Kohteen tiedot

Osoite

Linnankatu 59 b, 20100 Turku

Huoneistojen lukumäärä

65

Valmistuminen

12/2019

Esitteet

Kohteen myynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.