Hyppää sisältöön

Urhea-hallin peruskivi muurattu

Keskelle Helsinkiä nousevan Urhea-hallin peruskivi saatiin muurattua perjantaina 21.8. Tilaisuuteen oli saapunut noin 150 vierasta todistamaan merkittävän Suomalaisen urheilukampuksen rakentumista. Kesällä 2021 valmistuva kampus tarjoaa nuorille urheilijoille huipputason valmennuksen ja harjoitteluolosuhteet, opiskelumahdollisuudet, asumisen, ruokailun sekä terveydenhuollon palvelut. Jatke Oy toimii Urhea-hallin pääurakoitsijana.

 

Jatke Oy:n rakennuspäällikkö Esa Rautanen ja Jatke-konsernin toimitusjohtaja Hannu Anttonen muuraamassa Urhea-hallin peruskiveä.

Peruskirjan lisäksi tuleville sukupolville säilöttiin päivän Helsingin Sanomat, tilaisuuden kutsuvierasluettelo, yleisurheilupiikkari, koripallopaita ja telinevoimistelun kämmensuoja. Kampuksen kokonaisala on 22 540 neliötä, joista Urhea-hallin osuus on yli 14 000 neliötä, koulun laajennusosa 2 800 neliötä asuinkerrostalo noin 5 500 neliötä.

”Rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa, vaikka kohde on logistisesti erittäin haastava. Lisäkiirettä tuo kampusalueen muiden työmaiden yhteensovittamisvastuu yhteisten työmaa-alueiden osalta. Koko tiimillemme on kunnia olla rakentamassa näin merkittävää lippulaivaa Suomalaiselle urheilulle ja urheilijoille. Rakennetaan niin, että tulevaisuudessa meillä olisi taas olympiavoittajia”, toteaa Jatke Oy, toimitilojen rakennuspäällikkö Esa Rautanen.

Lisätietoa: Jatke Oy, toimitilarakentaminen, rakennuspäällikkö Esa Rautanen, 040 848 1908.