Hyppää sisältöön

Tuusulaan suuri logistiikkakeskus Logitri Oy:lle

OP Kiinteistösijoitus Oy:n hallinnoimat pääomarahastot rakennuttavat Logitri Oy:lle lähes puoli kilometriä pitkän laajuudeltaan noin 31 000 neliömetrisen logistiikkakeskuksen Tuusulaan. Jatkeen kehittämä hanke on käynnistynyt alkutalvesta 2017 ja projekti rakennetaan kahdessa vaiheessa. Jatke Oy toimii kohteen KVR-urakoitsijana. Hankkeen ensimmäinen vaihe on harjakorkeudessa, toinen vaihe on käynnistynyt 8.12.2017 ja kokonaisuudessaan logistiikkakeskus valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä. Rakennushankkeen kokonaisarvo tontteineen on yli 40 miljoonaa euroa.

 

Betonirunkoisen logistiikkakeskuksen laaja kattopinta-ala hyödynnetään uusiutuvan aurinkoenergian keräämisessä. Arvioitu vuosituotto on n. 380.000 kwh ja paneelien pinta-ala lähes 5.000 m2. Uudesta keskuksesta tulee yksi Suomen suurimmista yksittäisistä kiinteistöjen katoille rakennetuista aurinkovoimaloista. Innovatiivisella ratkaisulla leikataan tehokkaasti kiinteistön käyttämisessä ja mm. varastojen jäähdytyksessä tarvittavaa sähköenergiaa.

 

”Rakentaminen on edennyt aikataulussa ja yhteistyö kiinteistösijoittajan, asiakkaan sekä Tuusulan kunnan kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Suurtakin projektia on mutkatonta viedä eteenpäin, kun Logitrin kanssa yhdessä sovittu pitää ja Tuusulan kunnassa on positiivinen henki yritystoiminnan eteenpäin viemiseen”, toteaa tyytyväinen Jatke Oy:n johtaja Pauli Karjalainen.

 

”Logististen tilojen räätälöiminen tulevaisuuden tekniikkaa hyväksikäyttäen osaavien yhteistyökumppaneidemme Jatke Oy:n ja OP:n kanssa on sujunut hyvässä yhteisymmärryksessä käyttäjän toiveita kuunnellen”, täsmentää Logitrin toimitusjohtaja Jarno Hanhinen.

”Lähdimme mielellämme mukaan tällaiseen hankkeeseen ja Jatkeen vetämänä on työmaa edennyt sujuvasti kireästä aikataulusta huolimatta ja yhteistyö on pelannut niin Jatke Oy:n kuin Logitri Oy:n kanssa saumattomasti” kertoo rakennuttajapäällikkö Kari Kangasmaa OP:sta.

Jatke Oy on vahva suomalainen rakennuskonserni, jonka liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 300 M€ ja työllistää kokonaisuudessaan reilut 400 henkilöä.

Lisätietoja:

Jatke Oy                                 OP

Toimitilarakentaminen             Varallisuudenhoito, Kiinteistösijoitukset

Johtaja                                     Rakennuttajapäällikkö

Pauli Karjalainen                     Kari Kangasmaa

pauli.karjalainen@jatke.fi       kari.kangasmaa@op.fi

040 722 1068                         0500-402487; 0102527279

 

Logitri Oy

Toimitusjohtaja

Jarno Hanhinen

jarno.hanhinen@logitri.fi

044 551 1023